Dragoste

Cum alegi porecle potrivite pentru bărbatul iubit. Ce nume de alint urăsc bărbații

Publicat: 30 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum alegi porecle potrivite pentru bărbatul iubit. Ce nume de alint urăsc bărbații
Numele de alint consolidează relația și cresc gradul de intimitate

Prin porecle pentru iubit ne arătăm afecțiunea față de bărbații noștri. Când alegi un nume de alint trebuie să te asiguri că îi place și celeilalte persoane. De aceea, evită să folosești porecle prea comune sau care fac referire la un defect al partenerului.

Cei mai mulți bărbați detestă să fie numiți “tati” (dacă nu au copii) sau “păpușel”. Din punctul lor de vedere, aceste nume de alint le subminează masculinitatea și îi fac să se simtă cringe Dacă poreclele în română vi se par prea stupide, puteți unele din spaniolă, italiană, franceză ș.a.

Cum alegem porecle potrivite pentru bărbatul iubit

Pentru ca o relație de cuplu să dureze, este important să oferi şi să primeşti atenţie şi afecţiune, Acest lucru poate fi făcut prin mesaje de dragoste, gesturi de afecțiune și nume de alint. Numele de alint sunt folosite după începutul unei relații, pentru a întări relația și a crește nivelul de intimitate. Un nume de alint potrivit exprimă atracție, tandrețe, afecțiune. Încă din copilările învățăm că modurile drăguțe de adresare sunt pozitive.

În funcție de preferințe, poreclele pot fi utilizate în public sau păstrate pentru intimitate. Numele de alint ar trebui să fie atrăgătoare și să reflecte relația și înțelegerea reciprocă. Cel mai important este să alegi porecle care sunt unice și au semnificație pentru voi. În acest sens, poți alege să-ți strigi iubitul folosind numai inițialele numelui său

Pentru a găsi o poreclă original și drăguță, ia în considerate trăsăturile persoanei iubite, felul în care te face să te simți, modul în care se comportă cu tine, ș.a. Folosirea unor porecle unice, create special pentru persoana iubită transmite că este o un bărbat unic, specială și creeaza un limbaj intim în cuplu, înțeles doar de voi doi

Evită clișeele și diminutivele

Bărbații detestă poreclele clișeeice tocmai pentru ca sunt folosite de prea mulți oameni. Dacă alegi o poreclă pe care ai mai folosit-o și în alte relații, riști să transmiți un mesaj greșit „ești pentru mine încă un scumpi, la fel cum au fost foștii”

La fel de important este să alegi o poreclă care să-I placă partenerului tău. Unii bărbați consideră că poreclele drăguțe le subminează masculinitatea, însă dacă ai grijă și eviți anumite nume de alint, iubitul tău va accepta cu mai multă ușurință să fie răsfățat în acest fel. Există câteva diminutive care au șanse foarte mici să le facă plăcere băieților. Printre acestea se numără diminutive ca  “Tati” sau “Păpușel”. Alegând o poreclă nepotrivită riști să  îi răneşti involuntar orgoliul, în loc să i-l gâdili.

De asemenea, evită pe cât posibil poreclele care se concentrează pe trăsături negative sau lucruri care te deranjează la persoana iubită. Să nu incluzi în alinturile tale trăsături care ştii că îl complexează, chiar dacă ţie îţi plac şi încerci să îi dai de înţeles asta. Nu în ultimul rând, nu folosi numele de alint pe cale le-ai folosit și în trecut, pentru alți bărbați Altfel, riști să te gândești la ex-ul tău și acest lucru nu este bine nici pentru tine, nici pentru partenerul tău.

Exemple de porecle potrivite

“Puternicul meu”

“Raza mea de soare”

“Regele meu”

Dacă vreunul dintre voi vorbește alte limbi iar poreclele în limba română vi se par “expirate”, alegeți un nume de alint în altă limbă.

“Mi Amor” –  (iubirea mea)”

”Mon tigre” – (tigrul meu)

”Mi vida” – (viața mea)

”Mi cuore”-  (inima mea)

Așadar, cele mai potrivite porecle pentru bărbatul iubit sunt cele care-i scot în evidență masculinitatea și îi gâdilă orgoliul

Adauga un comentariu