Persoanele care pot afirma cu certitudine că am scăpat de E coli au avut de îndurat un proces îndelungat de tratament. Infecția intestinală reprezintă un grup de boli infecțioase de natură bacteriană care afectează tractul gastrointestinal. Bacteria este însoțită de inflamație, sindrom intestinal și intoxicație generală.
Bacteria intestinală apare accidental în mucoasele tractului vegetal cu afecțiuni intestinale la nou-născuți și colita virală nespecifică. Țesuturile inflamate prezintă tulpini invazive de Escherichia, iar numărul de microorganisme este legat de severitatea procesului de aprindere din intestin. Afecțiunea poate fi cauzată de diferite microorganisme patogene. Cel mai adesea aceasta este provocată de Escherichia coli. Majoritatea tulpinilor de bacterii gram-negative nu sunt de scurtă durată din această cauză afecțiunea este greu de vindecat. Boala este cauzată de tulpini virulente, care sunt duse în intestine. Printre cauzele posibile ale manifestării bacteriilor intestinale sunt folosirea legumelor infectate și a apei fermentate, depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare, prelucrarea termică insuficientă a cărnii.
Am scăpat de E coli. Când pacientul are nevoie de spitalizare
Este foarte important să cunoști că din moment ce bacteria intestinală a fost diagnosticată la copiii de până la 5 ani acesta este un motiv ferm pentru spitalizare. Terapia infecțiilor intestinale și de stomac este întotdeauna complexă. De obicei, aceasta este îndreptată către utilizarea unui agent etiologic, regenerare și îmbunătățirea echilibrului apă-electrolitic.
De asemenea, terapia contribuie la îndepărtarea produselor toxice care s-au acumulat în stomac și utilizarea simptomelor procesului patologic. Pentru utilizarea bacteriilor patogene, pacienților li se prescriu preparate antiseptice și antibacteriene sub formă de Escherichia coli. Printre cele mai eficiente pastile sunt furazolidonă, kanamicina și gentamicina.
Pentru a corecta echilibrul apă-electrolitic, vicorist trebuie utilizat cu soluții de glucoză-sare, care sunt preparate din pulberi Regidron, Trihydrosalt și administrate oral. De obicei, medicamentul este necesar de fi luat prin perfuzie cu diferite metode de control al glucozei și electroliților.
Pentru normalizarea flora afectată din tractul gastrointestinal, ar trebui să se utilizeze enterosorbenți, smecta, vugillya activată și sorbex. De asemenea, pentru a trata afecțiunea ai nevoie să respecți o dietă. Aceasta trebuie respectată până când vărsăturile și diareea dispar. Astfel, se recomandă să iei o pauză în care să consumi doar apă și ceai.
Dieta pentru tipul de piele al medicamentului este selectată individual, în funcție de severitatea procesului infecțios, de natura și virulența disfuncției intestinale.
Cum să stopezi dezvoltarea bolii. Alte afecțiuni provocate de infecție
Cu o imunitate redusă și igiena afectată, afecțiunea poate fi transmisă în alte organ. Iar pentru a face față dezvoltării bolilor concomitente, precum disbacterioză, enterocolită, pielonefrită, sepsis și meningită ai nevoie de tratament pe bază de plante care distrug bacteria.
La femei, infecțiile intestinale pot provoca anexită, colpită și infecții periculoase. Absorbția în uretra unei persoane, Escherichia coli poate provoca uretrita, testiculele inflamate și prostatita. Fără vindecare în timp util, bacteria intestinală provoacă colită, gastrită și pancreatită. Deshidratarea severă, mai ales la copii, poate duce la șoc hipovolemic.
Pentru a te asigura că vei spune că „am scăpat de E coli” este bine să îți stabilești anumite standarde sanitare și igienice. Astfel, este recomandat să consumi apă fiartă, să speli foarte bine fructele și legumele înainte de a le pregăti. De asemenea, înainte de masă trebuie să îți speli foarte bine mâinile și să te ocupi de tratamentul termic al cărnii precum și fierberea laptelui înainte de a fi băut.