Cancan ultimă oră

Cum arată acum Ellen Page, actrița din filmul „Juno”. A devenit bărbat și a postat prima fotografie la bustul gol, după ce și-a extirpat sânii

Publicat: 25 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată acum Ellen Page actrița din filmul Juno. A devenit bărbat și a postat prima fotografie la bustul gol după ce și-a extirpat sânii
Vedeta de la Hollywood, care și-a schimbat numele din Ellen în Elliot foloseşte pronumele el şi ei şi se descrie ca fiind transgender şi non-binar. Asta înseamnă că identitatea sa de gen nu este nici masculină, nici feminină.

Ellen Page, actrița ajunsă celebră datorită rolului din filmul „Juno”, pentru care a primit și o nominalizare la Oscar în 2008, a făcut, în anul 2020, un anunț care avea șocheze. A recunoscut în fața tuturor că este transgender.

Vedeta și-a schimbat numele din Ellen în Elliot și folosește pronumele „el” și „ei”. Se descrie ca fiind transgender şi non-binar, fapt ce înseamnă că nu se identifică nici ca femeie și nici ca bărbat. Recent, actorul a decis să se afișeze cu noul trup, după intervenția chirurgicală de extirpare a sânilor. A postat o fotografie în bustul gol pe rețelele de socializare, care a stârnit un val de reacții.

Elliot Page a acordat în luna aprilie a acestui an un interviu lui Oprah, iar în cadrul acestuia a dezvăluit că operația i-a oferit un suflu nou, în ceea ce privește lupta pe care o duce pentru drepturile trans. În plus, a precizat că „este o experiență eliberatoare”.

În anul 2014, el s-a declarat gay. Atunci a afirmat: „M-am săturat să mă ascund și m-am săturat să mint prin omisiune”. De asemenea, actorul a fost căsătorit timp de trei ani cu Emma Portner, coregraf, însă în luna februarie și-a anunțat divorțul.

Prima fotografie la bustul gol a lui Elliot Page, după ce și-a extirpat sânii. Ellen Page a devenit bărbat

Vedeta de la Hollywood și-a expus trupul lucrat la sală pe o rețea de socializare, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Internauții, printre care se numără și câteva vedete internaționale, l-au felicitat pentru curajul de care a dat dovadă, în ciuda carierei fabuloase pe care o are.

„Hot”, i-a scris cântăreața Miley Cirus. „OMG, așa da! Uită-te la zâmbetul acela”, i-a mai scris altcineva. „Uite ce băiat frumos/ acel zâmbet”, au mai fost alte reacții.

Și Nina Dobrev, actrița din The Vampire Diares, i-a comentat: „Și cel mai important e că ești fericit”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elliotpage

Elliot Philpotts-Page este un actor canadian. Ca Ellen Page, a fost cunoscut și pentru rolurile din Hard Candy, Smart People sau pentru rolul lui Katherine „Kitty” Pryde în X-Men: Ultima înfruntare.

Și Demi Lovato a făcut o dezvăluire șocantă: „Nu mă identific nici ca femeie, nici ca bărbat”

Demi Lovato a dezvăluit public că se consideră o persoană non-binară, neidentificându-se nici ca femeie, nici ca bărbat. Celebra cântăreața a mărturisit că a făcut acest anunț în semn de compasiune față de toate persoanele care se află în același stadiu.

Demi Lovato spune că preferă pronumele de „they/them”.

„Simt ca asta reprezintă cel mai bine fluiditatea pe care o resimt în exprimarea genului meu”, a spus Demi Lovato.

Vedeta a mărturisit că a ajuns la decizie „după mult timp de vindecare şi auto-reflecţie”.

„Fac asta pentru cei care nu au reuşit să împărtăşească cine sunt cu adevărat celor dragi. Vă rog să continuaţi să trăiţi în adevărurile voastre şi să ştiţi că vă trimit multă dragoste”, a transmis Demi Lovato fanilor săi.

Adauga un comentariu