Cancan

Cum arată acum Miki de la K-pital. Artista a ajuns la vârsta de 47 de ani

Publicat: 26 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată acum Miki de la K-pital. Artista a ajuns la vârsta de 47 de ani
Acum, în vârstă de 47 de ani, Miki, aşa cum avea artistă numele de scenă, nu s-a schimbat prea mult

În anii 2000, trupa K-pital făcea furori la noi în ţară. Cu fiecare piesă pe care o scoteau, cei trei membrii ai trupei încântau marea majoritate a adolescenţilor romani. Chiar dacă erau pe culmile succesului, trupa s-a destrămat după doar trei ani. Iată cum arată acum Miki de la K-pital, la mai bine de 20 de ani de când a devenit faimoasă.

Chiar dacă s-a retras din lumină reflectoarelor, Miki stă bine pe plan profesional. Ea s-a căsătorit niciodată, dar are o relaţie de peste 16 ani cu Bogdan Constantinescu, cel care este şi impresarul ei.

Cum arată acum Miki de la K-pital

Trupa K-pital a fost un real succes, astfel că membrii acesteia au devenit foarte cunoscuţi. Mihaela Rodica Marinache, Vlad Gheorghiu şi Alex Cernahoschi au fost între 1999 şi 2002 membri trupei K-pital. Acum, în vârstă de 47 de ani, Miki, aşa cum avea artista numele de scenă, nu s-a schimbat prea mult.

Nu a apelat la retuşuri de la medicii esteticieni, ci a preferat să rămână naturală. Mai mult, ea a decis să se retragă din viaţa publică şi de la apariţiile televizate pentru că era o lume în care nu îşi găsea locul, după cum spune chiar ea.

„Am avut o pauză mondenă, cum ar veni, şi de TV. Dar eu activitate muzicală am avut. Am făcut o pauză pentru că nu prea îmi găseam locul în lumea asta, pe TV, ce se întâmplă, cum se întâmplă. În toată această perioadă am cântat, doar că nu am apărut la televizor. Atâta tot. Mi-a lipsit showbiz-ul. Am făcut o pauză, dar mi-a fost prielnică, m-am încărcat şi acuma gata sunt. Clar revin cu forţe proaspete”, a declarat Miki.

Chiar dacă pe planul carierei sta foarte bine, nu acelaşi lucru se poate spune la capitolul căsătorie. Miki de la K-pital nu s-a căsătorit niciodată, dar are o relaţie de peste 16 ani cu Bogdan Constantinescu, cel care este şi impresarul ei.

„Toată lumea are impresia că suntem căsătoriţi. Nu suntem. Suntem împreună, ne e bine şi atât. Nu aş vrea nuntă mare, ceva mic, restrâns. Au fost cereri în casatoie… N-a fost să fie la noi un copil. Avem animalute’, a spus fosta membră a trupei.

Cum arată Vlăduța Lupau la începutul carierei

Cu zece ani în urmă, Vlăduța apărea pentru prima dată într-o emisiune televizată. De atunci şi până acum aspectul fizic al cântăreţei s-a schimbat total. La vârsta de 18 ani a fost invitată la emisiunea „Miss Romandria 2009”, prezentată de Mihaela Rădulescu, alături de alte cântăreţe.

Cântăreaţa purta o rochie albastră cu imprimeu floral, avea sprâncenele foarte subţiri pensate, dar şi buzele aveau cu totul şi cu totul altă formă.

În ultimii ani artista a trecut prin schimbări radicale, de la stilul vestimentar la aspectul fizic. Vladuta a renunţat la coafura cu coc la spate, şi-a mărit buzele, dar şi-a făcut şi dantură. Cântăreaţa de muzică de petrecere a recunoscut că merge foarte des la sală şi că nu a apelat la chirurgia plastică.

„Merg la clinica pentru a face un tratament pentru coajă de portocală (n.r. celulită). Şi pentru că m-aţi întrebat ce intervenţii mi-am făcut, am să vă spun: acid hialuronic pentru ridurile de expresie şi mărirea buzelor, dar şi tratament de rejuvenare facială.”, mărturisea Vlăduța pe contul ei de instagram.

Adauga un comentariu