Actualitate

Cum arată acum Pamela și Bobby din Dallas, la mai bine de 40 de ani de la debutul serialului fenomen

Publicat: 22 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată acum Pamela și Bobby din Dallas la mai bine de 40 de ani de la debutul serialului fenomen
Bobby și Pamela au fost cele mai îndrăgite personaje din serialul fenomen Dallas

Anul acesta se împlinesc 43 de ani de la lansarea serialului, astfel că multă lume se întreabă cum arată acum Pamela și Bobby din Dallas. Cei doi erau cele mai îndrăgite personaje din telenovela care se centra pe viața familiei Ewing. Însă anii au trecut iar timpul și-a lăsat amprenta pe protagoniștii serialului, mulți dintre actori părăsind chiar scena vieții.

Dallas este un serial TV american care a fost transmis în premieră între anii 1978–1991. Acțiunea se desfășura în oraşul texan Dallas, punând accent pe viaţa cotidiană a familiei Ewing. Chiar de la apariție dar și în prezent, filmul este considerat una dintre cele mai de succes „telenovele” americane. Serialul a avut 357 de episoade, fiind urmat de trei filme, iar muzica din genericul filmului, compusă de Jerrold Immel, a devenit celebră.

În ciuda cenzurii producţiilor occidentale în Europa comunistă, serialul a fost difuzat în România deoarece dictatorul Nicolae Ceauşescu voia să arate poporului său relele capitalismului. Efectul a fost invers, serialul contribuind la conştientizarea în rândul românilor a faptului că nivelul lor de trai este mult inferior celui din Occident.

Bobby și Pamela, cele mai îndrăgite personaje

Victoria Principal şi Patrick Duffy au rămas în memoria publicului graţie rolurilor de personaje pozitive pe care le-au avut în serialul Dallas. Victoria Principal (71 de ani) a jucat rolul soţiei lui Bobby Ewing din 1978 până în 1987. Povestea lor de dragoste a ajuns la inimile tuturor, mai ales că era atât de asemănătoare cu cea dintre Romeo şi Julieta. Pamela Ewing a devenit rapid favorita fanilor şi a fost chiar nominalizata la un Glob de Aur pentru interpretarea ei. După zece sezoane extrem de reuşite, a părăsit serialul pentru alte proiecte.

Actriţa a fondat propria firmă de producţie, Victoria Pricipal Productions, care a devenit un jucător cheie pe piaţa de filme realizate pentru TV. După o căsnicie scurtă cu Christopher Skinner, pe care l-a cunoscut pe platourile de la serialul Dallas, Victoria a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Andy Gibb. Ea avea 31, el doar 23, dar anii nu au stat în calea iubirii lor. Toată lumea îi vedea că şi căsătoriţi, dar artistul avea o problemă, drogurile. Sătulă de promisiuni, Victoria a renunţat la relaţie.

Victoria a trecut la un al episod al vieţii ei şi s-a căsătorit cu chirurgul plastician Harry Glassman. Povestea lor a ajuns însă la final în decembrie 2006, după 21 de ani.

Cum arată acum Pamela și Bobby din Dallas

Actorul Patrick Duffy s-a născut la 17 martie 1949, în orăşelul Townsend din statul Montana. În 1977 a fost ales pentru a interpreta rolul principal în miniserialul de 13 episoade „Omul din Atlantis” difuzat de NBC. Începând cu anul următor, îndrăgitul actor american a jucat rolul lui Bobby Ewing în serialul „Dallas”, film care l-a consacrat şi care a avut un imens succes.

După ce Patrick a părăsit serialul, cifrele în materie de audienţe au scăzut dramatic, astfel ca ralizatorii filmului, în frunte cu creatorul lui, David Jacobs, l-au convins să revină un an mai târziu. Actorul a filmat pentru „Dallas” până în 1991, an în care proiectul a ajuns la final. În perioada 1991-1998 a jucat în sitcom-ul „Pas cu pas” de la ABC, iar apoi, timp de cinci ani, între 2006 şi 2011 a primit rolul lui Stephen Logan din „Dragoste şi putere”. În 2012 a reluat rolul lui Bobby Ewing în continuarea serialului „Dallas”, care a fost difuzat pe TNT până în 2014.

Dramele din viața lui Patrick Duffy

Moartea soţiei lui Patrick Duffy nu a fost singura drama din viaţa actorului american. Anul 1986 a adus o mare tragedie în viaţa lui Bobby. În timp ce filma deja de opt ani pentru „Dallas”, Patrick a primit o veste groaznică: părinţii lui, Marie şi Terence, au fost asasinaţi! În acea fatidică zi de 18 noiembrie, cei doi au fost măcelăriţi în barul pe care îl deţineau în Boulder, Montana, în timpul unui jaf armat.

Autorii crimei, adolescenţii Kenneth Miller şi Sean Wentz, au fost condamnaţi la 75 de ani de închisoare, însă primul a fost eliberat condiţionat în 2007, iar cel de-al doilea a fost eliberat în 2015. De asemenea, el și-a pierdut și soția în urmă cu patru ani, Carlyn Rosser pierzând lupta cu o maladie nemiloasă. Acum însă, Patrick Duffy iubeşte din nou.

Chiar dacă are 72 de ani, vedeta din „Dallas” nu a renunţat la iubire nici după decesul celei cu care a fost împreună 34 de ani. Într-un interviu acordat studiourilor Warner Bros, Patrick Duffy a declarat că s-a îndrăgostit de Linda Purl de la primele întâlniri pe care le-a avut cu actriţa, în 2019.

În altă ordine de idei, la cum arată acum Pamela și Bobby din Dallas, trecerea timpului nu a lăsat urme prea adânci…

Adauga un comentariu