Cancan

Cum arată Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu, la vârsta de 51 de ani. Are o afacere profitabilă în Republica Dominicană

Publicat: 09 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată Consuelo fosta soție a lui Adrian Mutu la vârsta de 51 de ani. Are o afacere profitabilă în Republica Dominicană
Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu, are acum 51 de ani și arată impecabil

Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu, arată superb la vârsta de 51 de ani. Între 2005 și 2013 o poveste de dragoste a prins contur între cei doi, dăruind lumii două minuni: Adriana și Maya, fetele lor superbe. Deși drumurile lor s-au separat, respectul și grija pentru copiii lor i-au determinat să mențină o relație civilizată.

Consuelo a ales să își construiască un nou capitol al vieții sale în Republica Dominicană, o țară scăldată în soare. Acolo, departe de tumultul României, se bucură de liniștea familiei alături de cele două fetițe pe care le are cu Adrian Mutu.

Cum arată Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu, la vârsta de 51 de ani

Cu toate că nu mai este tânără, Consuelo rămâne o femeie extrem de atrăgătoare și nu-și trădează vârsta deloc.

Deși frumusețea ei nu a trecut neobservată, Consuelo a decis să își valorifice și calitățile antreprenoriale. Recent, a pus bazele unei agenții imobiliare care se ocupă de vânzarea locuințelor de lux în această zonă paradisiacă.

De ce a divorțat Adrian Mutu de Consuelo

În cartea sa autobiografică intitulată „Revenirea din infern”, Adrian Mutu a făcut lumină asupra motivelor care au dus la divorțul de Consuelo, fosta sa soție.

„Ne-am cunoscut la Roma și, treptat, ne-am dat seama că între noi există o atracție. Ce mi-a plăcut la ea? Era sensibilă, caldă. Ok, eram firi foarte diferite, dar pe atunci credeam că acest lucru este benefic, pentru că urma să ne completăm. Șase, șapte luni am fost prieteni, apoi am decis să ne căsătorim”.

De altfel, acesta are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții: „M-a schimbat și mă enervează bărbații care spun că nimic nu-i schimbă sau că nu e ok să te influențeze o femeie, mai ales nevasta. Eu am făcut asta ca să o am lânga mine; mi-am dat seama de la început că e foarte specială – pentru mine, nu știu cum o privesc alții.

Toată lumea spune că e foarte frumoasă și eu știu asta. Dar dacă era numai foarte frumoasă și asta-i tot, nu era același lucru. Nu m-aș fi schimbat doar pentru atât. Cred că alături de Consuelo am descoperit ce-mi doresc, dar nu dezvolt, că nu facem aici poezie”.

După două mariaje eșuate, cu Alexandra Dinu și Consuelo Matos, Adrian Mutu se bucură acum de o căsnicie fericită alături de Sandra Mutu. Din cele trei relații, fostul fotbalist are patru copii: Mario (din prima căsătorie), Adriana și Maya (cu Consuelo) și Tiago (cu Sandra).

Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu, are acum 51 de ani și arată impecabil.

Adauga un comentariu