Cancan

Cum arată fosta soție a lui Adrian Enache. Corina este femeia pe care artistul a părăsit-o pentru Iuliana Marciuc

Publicat: 24 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată fosta soție a lui Adrian Enache. Corina este femeia pe care artistul a părăsit-o pentru Iuliana Marciuc
Timp de 14 ani, Adrian Enache a avut o relație cu Iuliana Marciuc, deși era căsătorit cu Corina

Despre Corina, fosta soție a lui Adrian Enache, se știu foarte puține lucruri, și anume că s-a despărțit de soțul ei în 2009. La acea vreme s-a aflat că artistul ducea o viață dublă, acesta având o relație de lungă durată cu actuala parteneră de viață. Din mariajul lui Adrian Enache cu Corina a rezultat o fiică, aceasta fiind majoră în prezent.

Multă lume se întreabă cum arată în prezent Corina, femeia pe care Adrian Enache a părăsit-o pentru Iuliana Marciuc. Artistul a divorțat de mama fiicei sale în 2009, pentru a se dedicat în totalitate relației cu Iuliana Marciuc. Cu toate astea, puțini știu cum arată Corina, fosta parteneră de viață a artistului și cu ce se ocupă.

Corina este fosta soție a lui Adrian Enache

Adrian Enache a fost căsătorit 20 de ani cu Corina, mama fiicei sale, de care a divorțat în 2009. În prezent, fosta soție a artistului este manager la o agenție de turism și adoră să călătorească peste tot în lume. Corina postează des fotografii pe rețelele de socializare aflându-se în locații exotice, semn că a trecut peste suferința provocată în 2009.

De-a lungul anilor, Corina și Iuliana au fost femeile care l-au iubit la nebunie pe Adrian Enache. Chiar dacă era căsătorit cu Corina, artistul avea o relație și cu Iuliana Marciuc. Astfel, Adrian Enache a fost nevoit să facă o alegere. Timp de 14 ani, cântărețul a dus o viață dublă, dar a rămas un tată devotat, iar de câțiva ani, acesta îi este alături fiicei sale non-stop. În 2014, Corina Enache a vorbit despre situația petrecută între ea și soțul ei, dar și cum a ajuns să lege o prietenie cu amanta partenerului ei de viață.

„Eu aveam 23 de ani când m-am căsătorit, în anul în care am divorțat se împlineau 20 de ani de căsătorie. Au fost și ani frumoși, am avut-o pe Diana, Diana face acum 18 ani, judecă, înțelege foarte bine, are prieteni care o tot întreabă ce e balamucul ăsta”, a declarat la acea vreme Corina Enache.

Corina a fost cea care a cerut divorțul

Invitată în cadrul unei emisiuni, Corina a clarificat întreaga situație.

„Ea a fost insistentă în privința acestei relații. Eu am aflat din presă că au o relație. Măi, am încercat să vorbesc cu ea și îți dai seama că în momentul ăla relația noastră s-a cam destrămat, când am aflat că devine tată din nou i-am cerut să divorțăm. Sunt o mie și una de familii care au astfel de situații, mie nu mi-a recunoscut în primă fază ca e copilul lui. Am decis că fiecare crește cu mama lui și tata pendulează”, a mai spus Corina.

Cei doi au divorțat după insistențele nenumărate ale Corinei, dar și ca urmare a presiunilor venite din partea Iulianei. După ani de zile, Corina s-a resemnat și a numit-o vinovată pe Iuliana de destrămarea căsniciei sale.

„Ea este unul dintre factorii care au stricat căsnicia, e ok, nicio problema, ai stricat, fiecare merge pe drumul lui. El e un om liber care poate să stea unde vrea”, a mai spus aceasta.

Fiica lui Adrian Enache a dezvăluit că părinții ei dorm împreună

Fără să-și dea seama de consecințe, Diana a dezvăluit acum câțiva ani că tatăl său mai doarme cu mama sa, din când în când. Încercând să justifice ce a zis fiica sa, Adrian Enache a spus că mai rămane să doarmă în casa fostei soții, dar într-o cameră separată.

„Nu trebuie să o duc pe Diana acasă? Trebuie să ai grijă de ambii copii. Eu dorm unde am dormit 18 ani. Când am treabă cu Diana, şi e necesar ca în seara respectivă să rămân, dorm în camera mea. Când am treaba dincolo, rămân să dorm cu David. Acolo dorm în camera mea unde vin şi David, şi Iuliana, şi mă întreabă «Când mai vii?». Eu pentru copiii mei las totul la o parte. Indiferent de ce zice lumea. Îi îndrum şi trebuie să fiu aproape de ei”, a spus artistul.

Adauga un comentariu