Cancan

Cum arată Raluca Lăzăruț, la 7 ani după ce s-a mutat în SUA. Ce a ajuns fosta știristă să facă acum, pentru bani

Publicat: 11 mart. 2021
raluca lazarut pe o canapea
În urmă cu şapte ani, Raluca Lăzăruț decidea să lase cariera din România pentru o nouă viață pe tărâmul american

Puţini sunt cei care mai ştiu cum arată Raluca Lăzăruț, la 7 ani după ce s-a mutat în Statele Unite. Se pare că dorinţa sa de a deveni actriţă pe tărâmul american a făcut-o pe vedetă să se mute peste ocean. Momentan, Raluca filmează diferite reclame şi este implicată în foarte multe proiecte iar între timp a şi devenit mămica.

Cum arată Raluca Lăzăruț, la 7 ani după ce s-a mutat în SUA

În urmă cu şapte ani, Raluca Lăzăruț decidea să lase pupitrul ştirilor şi viaţa din România, pentru visul american. Relaţia pe care o avea cu Horaţiu Boeriu, dar şi dorinţa de a deveni actriţă au determinat-o pe ştirista să facă acest pas. Peste Ocean, Raluca Lăzăruț a cunoscut succesul, dar a şi devenit mămica.

După ce şi-a luat zborul din ţară, Raluca Lăzăruț s-a zbătut să-şi atingă visul, acela de a deveni actriţă. Astfel ca vedetă a bătut la toate uşile de caselor de producţie din America şi a participat la foarte multe castinguri. Deşi mulţi ar fi crezut că se va mulţumi să fie ţinută în puf de către Horaţiu Boeriu, ei bine nu e deloc aşa. Raluca filmează diferite reclame şi este implicată în foarte multe proiecte.

Într-un interviu acordat, Raluca Lăzăruț a povestit etapele prin care a fost nevoită să treacă pentru a atinge succesul peste Ocean.

“Am pregătit un monolog şi am dat proba pentru branşa de actorie a agenţiei. Am fost acceptată şi am început să fiu trimisă la audiţii pentru reclame TV, pentru serialele care se filmează în Chicago, să înregistrez proiecte de voice over unde se cereau actori cu accent, tot tacâmul. Acum merg la probe pentru proiecte în calitate de actor, indiferent că e reclamă, rol într-un serial sau prinţ, şi e total diferit decât era la început. Mulţimea de la audiţii e formată acum din actori cu proiecte mari, cu piese de teatru la activ, cu musical-uri, cu roluri în serialele de pe Amazon, Netflix, Hulu. E o industrie tare faină, odată intrată nu mai vrei să faci altceva.

Sunt foarte bine pe toate planurile, şi o zic cu toată sinceritatea, conştientă fiind că sună searbăd şi plicticos. Dar e adevărat, sunt într-o etapă în viaţă în care nu trebuie să fac niciun compromis. De niciun fel”, a declarat Raluca Lăzăruț într-un interviu mai vechi acordat pentru viva.ro!.

Raluca Lăzăruț a devenit mamă în secret

“În ciuda tuturor lucrurilor rele întâmplate, 2020 este cel mai bun an al meu de până acum! Faceţi cunostina cu Gemma, mica mea bijuterie. Ea împlineşte patru luni astăzi şi se simte minunat în timp ce stă pe burtica pe păturica #fericire #micameabijuterie @horatiub” este mesajul prin care Raluca Lăzăruț a dezvăluit că a devenit mama în mare secret.

Raluca şi Horaţiu s-au căsătorit în secret în 2016, iar naşi le-au fost Cristi şi Adelina Chivu. Cu o viaţă împlinită din toate punctele de vedere, Raluca Lazarut le-a mărturisit apropiaţilor că îi este foarte bine acolo şi nu vrea să se întoarcă în România.

Adauga un comentariu