Cancan ultimă oră

Cum arată soția lui Dan Petrescu, la 43 de ani! De ce i se spune „Victoria Beckham” de România – FOTO

Publicat: 24 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată soția lui Dan Petrescu la 43 de ani De ce i se spune Victoria Beckham de România - FOTO
Cum arată soția lui Dan Petrescu, la 43 de ani! De ce i se spune „Victoria Beckham” de România

Cum arată soția lui Dan Petrescu, la 43 de ani. Tehnicianul echipei CFR Cluj, în vârstă de 52 de ani, este un antrenor de success în România, fiind considerat cel mai bun în acest moment în Liga I. Echipa sa este pe primul loc și are șanse mari să cucerească un nou titlu de campioană.

„Bursucul” are un succes fantastic nu doar datorită modului în care pregătelte echipa, dar și datorită faptului că are mulțumire deplină pe plna familial.

Se spune că în spatele fiecărui bărbat de succes stă o femeie puternică. Ei bine, în cazului lui Petrescu această zicală este cât se poate de corectă. Soția lui Dan Petrescu, Adriana, are 43 de ani și arată impecabil.

Cum arată soția lui Dan Petrescu, la 43 de ani: De ce i se spune Adrianei Petrescu, „Victoria Beckham“ de România

Adriana Petrescu, soția antrenorului din Gruia, se poate lăuda cu un fizic și un chip deosebit care nici că îi dau de gol vârsta din buletin. Aceasta ar putea să le facă lejer concurență unor tinere cu jumătate din vârsta ei, pentru că de-a lungul anilor a avut constant grijă la alimentație și a făcut mereu sport. Adrian Petrescu este alintată în tabloide drept „Victoria Beckham“ de România, pentru că deține un ten măsliniu ca al acesteia, iar trăsăturile lungi și trupul tras ca prin inel o cam aseamănă cu vedeta internațională.

A contat mult și faptul că a intrat în lumea modeling-ului încă de la 16 ani.

Adriana Petrescu, extrem de activă pe social-media, le-a arătat nu de puține ori celor care o urmăresc exact ritualul ei care o ajută să rămână la măsurile dorite. Atunci când nu ajunge la sală, improvizează în casă și își face antrenamentele intense cu care este obișnuită, așa cum a procedat în pandemie.

Căsătoriți din 2007

Dan Petrescu este căsătorit cu Adriana în 2007. Adriana a devenit și mămică, la un an după ce aceasta și-a unit destinul cu cel al lui Dan Petrescu. Cei doi au împreună o fetiță, pe Jennifer, care are acum 12 ani.

Dan Petrescu a mai fost căsătorit, între 1992 şi 2003, cu Daniela Carmen, relație din care s-au născut două fete, Rebecca, născută în 1994, şi Beatrice Chelsea, născută în 1998.

„Sportul este esențial în viață mea și încerc să îl practic pe cât des posibil, chiar și atunci când sunt în vacanță, într-un alt oraș sau într-o altă țară. E un stil de viață, o obișnuință și nu mi se pare deloc înțelept să inventezi tot felul de scuze că să nu faci mișcare. Sportul nu doar te face să arăți mai bine, dar te face să te simți mai bine!

Pentru mine, frumuseţea înseamnă, înainte de orice altă definiţie, sănătate. Ca să funcţioneze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală. Dimineaţa, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei consum multă, multă apă. Cremele, serumurile şi măştile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul meu.

Până la 43 de ani, nu mi-am făcut nicio operaţie estetică şi nici nu intenţionez să apelez la chirurgie”, a scris pe Facebook soția lui Dan Petrescu.

Adauga un comentariu