Actualitate

Cum i-au schimbat viața etnobotanicele tinerei incendiate pe câmp. Se prostitua, dar provenea dintr-o familie bună

Publicat: 18 nov. 2020
Sabina Mircea, tânăra incendiată pe câmp
Sabina Mircea, tânăra incendiată pe câmp

Etnobotanicele i-au schimbat viața Mihaelei Sabina Mircea, tânăra de 32 de ani, găsită incendiată pe un câmp din Giurgiu. Tânăra a ajuns să practice prostituţia, chiar dacă provenea dintr-o familie bună.

Bunicii Mihaelei Sabina Mircea erau profesori, tatăl lucra în aviaţie, iar mama ei la aeroport. Tânăra a fost un elev bun şi a învăţat bine până în clasa a VII-a. Atunci a început să ia etnobotanice și asta i-a schimbat decisive drumul în viață.

Din cauza etnobotanicelor a ajuns să intre în contact cu mai multe persoane dubioase și a ajuns să cunoască un cetăţean rom cu care ar avea copilul în vârstă de 8 ani.

Etnobotanicele i-au schimbat viața

Din clasa a VIII-a, Mihaela Sabina Mircea a început să ia etnobotanice, chiar dacă familia ei nu a fost de acord cu această situaţie. Din această cauză, Sabinaa renunțat la școală, a plecat la muncă în străinătate și apoi a ajuns să lucreze ca dansatoare într-un club.

În urma ei a rămas un copil de 8 ani cu grave probleme de sănătate şi care este acum în grija familiei concubinului Sabinei.

Familia bărbatului spunea că vrea să vină Protecţia copilului să îl ia pe minor, pentru că nu au cu ce să îl întreţină, ei mai având opt copii.

Au fost găsiți posiblii criminali ai tinerei incendiate pe câmp

Trei persoane au fost reținute și sunt acuzați că ar fi criminalii tinerei incendiate în localitatea Ghimpați, județul Giurgiu. Două femei și un bărbat au fost reținuți pentru 24 de ore în cazul Mihaelei Sabina Mircea, femeii de 32 de ani, găsită incendiată.

Cei trei sunt acuzați de omor calificat și de profanare de morminte. Suspecții ar fi declarat în fața anchetatorilor că victima ar fi băut un insecticid și că ar fi încercat să o resusciteze. Așa ar fi explicat rănile de la nivelul toracelui. În plus, anchetatorii ar fi identificat și autoturismul în care ar fi fost transportat geamantanul în care se afla trupul fetei.

Este vorba despre două femei, surori, și un bărbat, reținuți pentru 24 de ore. Aceștia vor fi prezentați astăzi în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Criminalii tinerei incendiate și-ar fi recunoscut fapta

Audierile au fost efectuate până marți noapte, suspecții fiind audiați aproximativ 12 ore, alături de avocații din oficiu.

În primă fază, cele trei persoane nu au recunoscut acuzațiile ce le sunt aduse, însă, puse în fața probelor, acestea au recunoscut că au omorât-o pe Mihaela Sabina Mircea.

Se pare că femeia găsită incendiată ar fi fost ucisă în București, undeva în cartierul Ferentari, unde victima locuia împreună cu bărbatul și cele două surori.

Mihaela Sabina Mircea ar fi fost violată de mai multe ori înainte de a fi ucisă, iar autopsia a demonstrat că aceasta a consumat un insecticid puternic. Rămâne de văzut dacă aceasta a consumat otrava după mai multe zile de chin sau a fost obligată de criminali să facă acest lucru.

Criminalii spun că au încercat să o salveze pe femeie

Cele două femeie reținute au spus că au vrut, de fapt, să o salveze pe femeie după ce s-a otrăvit cu insecticid. Indivizii ar fi încercat să o resusciteze, ceea ce ar fi dus la fisurarea coastelor victimei.

După ce au văzut că victima a murit, cei trei s-ar fi speriat și i-ar fi băgat trupul neînsuflețit într-o geantă pe care au dus-o la marginea localității Ghimpați și i-au dat foc. Imediat după declarațiile șocante în fața anchetatorilor, suspecților li s-a făcut rău. Anchetatorii spun că Mihaela Sabina Mircea, femeia de 32 de ani găsită incendiată era prostituată, la fel și cele două surori, acuzate că ar fi ucis-o. Victima locuia împreună cu cei trei, iar, în urma unor neînțelegeri cu privire la bani, aceștia ar fi recurs la gestul șocant.

 

Comentarii
  • Dar parintii? Nu au fost de acord, si atat? Era in clasa a 8a, chiar nu au putut sa o aduca pe calea cea buna? E vina lor in totalitate. Sa o aiba pe constiinta; nu faci un copil si apoi il lasi in voia sortii. Te zbati pentru el.

Adauga un comentariu