Cultural

Cum l-a cunoscut Medeea Marinescu pe soțul ei. Îndrăgita actriță are o poveste de viață impresionantă

Publicat: 15 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum l-a cunoscut Medeea Marinescu pe soțul ei. Îndrăgita actriță are o poveste de viață impresionantă
Medeea Marinescu are o carieră artistică impresionantă și o familie frumoasă de care este tare mândră.

Multă lume este dornică să afle cum l-a cunoscut Medeea Marinescu pe soțul ei. Celebra actriță are o carieră de succes și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Medeea Marinescu are o familie frumoasă de care este tare mândră și se bucură din plin de rolul de mamă. Îndrăgita actriță are o poveste de viață impresionantă.

Cum l-a cunoscut Medeea Marinescu pe soțul ei

Medeea Marinescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta are o carieră impresionantă și face furori de fiecare dată când apare pe scenă alături de colegii ei de breaslă. Artista se mândrește cu realizări profesionale deosebite și se bucură din plin de celebritate.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Medeea Marinescu are o căsnicie fericită și doi copii superbi. Actrița în vârstă de 48 de ani are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei, George Dăscălescu. Bărbatul o răsfață ori de câte ori are ocazia și îi este alături în carieră. Medeea Marinescu și soțul ei formează unul dintre cele mai discrete și longevive cupluri din lumea artistică românească. Recent, actrița a dezvăluit cum a început povestea de dragoste cu partenerul ei și cum și-a dat seama că el este bărbatul alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții.

,,De cucerit m-a cucerit la filmul “Weekend cu mama”. M-a fascinat pentru că era un om discret, de o delicatețe rar întâlnită, retras și asta îl făcea să pară misterios. Și foarte bărbat, chiar dacă era foarte tânăr. (…) După un timp mi-a spus că a fost fascinat, de la început, de râsul meu și nu-i venea să-mi spună pentru că eram actrița principală.

Într-o zi am invitat mai mulți prieteni la mine să vedem un film. A venit și George cu un buchet de flori de câmp, și de aici a început totul. Am știut ceea ce nu am știut înainte, am știut că el este omul lângă care vreau să fiu toată viața și că el va fi tatăl copiilor mei. După 2 luni de când ne-am cunoscut am rămas gravidă cu Luca.”, a mărturisit aceasta.

În prezent, frumoasa actriță se dedică proiectelor sale artistice, iar în viața privată este o soție și o mamă devotată. Medeea Marinescu are doi băieți, pe Luca și Filip, de care este tare mândră. Artista și soțul ei, George Dăscălescu, reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie. O altă actriță care ascunde o poveste de viață impresionantă este Adriana Trandafir. Aceasta a trecut prin multe suferințe pe vremea când era tânără, dar și-a păstrat optimismul și a demonstrat tuturor că este o femeie puternică.

Cum reușește vedeta să arate atât de bine la vârsta de 48 de ani

Medeea Marinescu este o prezență răvășitoare în lumea mondenă și atrage multe priviri de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Actrița se află într-o formă fizică de invidiat și cucerește publicul cu energia sa debordantă, zâmbetul molipsitor și silueta fără cusur. Recent, Medeea Marinescu a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt regulile pe care le respectă pentru a avea un corp fără cusur la vârsta de 48 de ani.

,,Eu nu am făcut o oră de sport în viața mea! Merg mult pe jos, e adevărat. Mă simt bine, dar nu fac sport. M-aș plictisi îngrozitor să trag de fiare. Dar trucuri există. (…) Niciodată, oricât de obosită aș fi fost, chit că am venit de la filmare la 4 dimineața, eu nu m-am culcat machiată, fără să îi dau tenului puțină hidratare. De aceea nici nu am riduri foarte pronunțate.

Am fost atentă. De altfel, eu nu sunt un om al excesului. Nu prea am pierdut nopți, nu beau, nu fumez decât ocazional… și pe scenă, și nu mănânc lucruri aiurea. Eu cred că totul ține de echilibru. Și echilibrul ți-l dă interiorul tău, asta e tot, nu e altă filozofie de viață. De fapt, este atât de simplu și nu ne dăm seama.”, a precizat vedeta.

Și colega ei de breaslă, actrița Crina Matei, nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Aceasta a adoptat de curând un copil și se bucură din plin de rolul de mamă.

Medeea Marinescu are o carieră artistică impresionantă și o familie frumoasă de care este tare mândră. Actrița reușește de minune să îmbine profesia cu viața de acasă și se declară o femeie împlinită alături de soț și de copii.

Adauga un comentariu