BZI LIVE

LIVE VIDEO – Cum poate fi explicată moartea unui suflet inocent în urma botezului? Părintele Calistrat Chifan discută despre cazurile pruncilor decedați ulterior scufundării în cristelniță – FOTO

Publicat: 17 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Părintele Calistrat Chifan vine în Studioul BZI LIVE

Joi, 18 februarie 2021, de la ora 12:30, are loc ediția săptămânală BZI LIVE a cărui invitat este părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași. Au fost de-a lungul timpului situații tragice în care bebeluși de doar câteva săptămâni au plecat mult prea devreme la Cer, din pricina faptului că ar fi înghițit multă apă în momentul scufundării în cristelniță. Ce vină poartă preoții care, săvârșind Taina Botezului, au înapoiat în brațele părinților un trup neînsuflețit?

Este o întrebare pe care o vom dezbate cu îndrăgitul părinte care a creștinat mii de copii. Avocatul Poporului solicită Bisericii Ortodoxe Române introducerea unor cursuri în programa școlară teologică și pentru preoți privind practicile liturgice de la botez. Părintele Calistrat Chifan va discuta despre cum trebuie stabilite modalitățile de efectuare a ritualului, adaptate fiecărui caz.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu