Cancan ultimă oră

Cum reușește Smiley să se împartă între carieră și viața de familie. Artistul a găsit un echilibru: „Mă bucur de…”

Publicat: 25 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum reușește Smiley să se împartă între carieră și viața de familie. Artistul a găsit un echilibru Mă bucur de...
Artistul a găsit un echilibru și se bucură din plin de viața pe care o are în momentul de față

Smiley a vorbit despre modul în care reușește să se împartă între carieră și viața de familie. Artistul a găsit un echilibru și se bucură din plin de viața pe care o are în momentul de față. Iată ce mărturisiri a făcut celebrul cântăreț!

La frumoasa vârstă de 40 de ani, Smiley poate spune că este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere și asta pentru că are o familie frumoasă, la care a visat mereu, dar și o carieră de succes în domeniul muzical.

Recent, artistul a vorbit despre modul în care reușește să se împartă între carieră și viața de familie. Iată cum face față cântărețul tuturor provocărilor care apar în viața lui!

Modul în care Smiley reușește să se împartă între carieră și viața de familie

În mijlocul unei cariere strălucitoare și a unui program aglomerat, Smiley a dezvăluit că secretul său pentru a menține un echilibru între viața profesională și cea personală este să găsească timp pentru toate, subliniind importanța familiei și a fiicei sale în creștere.

Pentru artist, găsirea acestui echilibru a devenit o prioritate, iar el face tot posibilul să își împartă timpul între carieră și responsabilitățile de părinte.

„Sunt foarte bine, mă bucur foarte mult de viața pe care o am. Mențin un echilibru cu toate, adică fac multe lucruri și cumva tot găsesc un echilibru și reușesc să mă bucur și de viața de familie și de fiica mea care crește, în fiecare săptămână vine cu lucruri noi. Reușesc să mențin un echilibru. Îmi doresc ca fiica mea să aibă parte de o comunitate, să își facă un grup de prieteni în cartier, plus accesul la facilități, poate va vrea să facă sport, să cânte, să danseze, așa că ne gândim la toată povestea”, a mărturisit cântărețul în podcast-ul lui Radu Țibulcă.

Artistul, recunoscător cu tot ce are în viață

Smiley este recunoscător cu tot ce are în viață. În cadrul aceluiași podcast, artistul a ținut să menționeze faptul că are prieteni pe care se poate baza și o familie frumoasă, la care a visat mereu.

„Sunt foarte recunoscător cu ce am în viața mea, am prieteni adevărați, am familie, o familie extinsă”, a precizat artistul.

Adauga un comentariu