Cancan ultimă oră

Cum s-a schimbat viața lui Cabral după ce s-a însurat. Prezentatorul a vorbit despre partea amoroasă a relației

Publicat: 07 aug. 2022
Andreea Ibacka și Cabral formează un cuplu de 14 ani

Cabral este un tip deschis și dezinvolt chiar și când vine vorba de viața personală. Prezentatorul și Andreea Ibacka formează un cuplu de ani buni, devenind între timp și părinții a doi copii.

Deși viața lui se învârte acum în jurul familiei, Cabral nu-și neglijează nici cariera și nici fanii pe care-i ține la curent cu absolut tot.

Cabral, totul despre viața sa amoroasă

Astfel, în online, Cabral și-a descris viața amoroasă, făcând o paralelă între cea de acum și cea pe care o trăia înainte de a deveni un bărbat pus la casa lui.

Înainte de a se însura, viața amoroasă a prezentatorului era dinamică, surprinzătoare și intensă.

”Da, așa cum ziceam, avea gust fresh și suprinzător. Și acidulată toată. Plină de savoare. Înțepătoare. Dar cu gust intens și savuros. Și dulce cât trebuie”, a scris omul de televiziune în online.

Ei bine, ceea ce cândva era inovator, cu timpul, căsătoria a mai schimbat unele lucruri la acest capitol. Trecerea timpului și venirea pe lume a doi copii și-au pus amprenta asupra vieții amoroase a cuplului Ibacka.

”Dar… na. Apoi m-am însurat, au trecut anii, i-am uitat gustul. Știi cum e când ești însurat… meniul nu mai cuprinde mare lucru, cumva oferta se limitează la ce are a la carte un mic băruleț de cartier”, a mai scris vedeta.

Și în ciuda amintirilor de demult, ori a dorințelor celor doi parteneri, copiii, programul încărcat, de multe ori, au acaparat dispoziția soților și astfel au ajuns să se pună pe ei pe locul doi.

Însă, cu timpul, Cabral spune că a învățat să trăiască din amintiri, dar și că toate se așează într-un final și readuc gestul iubirii de altădată.

Acum, el spune că iubita răvășitoare și nebunatică de atunci s-a transformat într-o soție de nota zece și o mamă devotată, dar nu a uitat să fie și o parteneră fresh, de care nu te poți dezlipi prea ușor. În esență, nebunie cuplului a rămas, timpul în doi fiind acum cel care este limitat, dar extrem de prețuit.

”Și degeaba ești tu cu visele la nivel de Cannes, cu pofte de cocktail-uri pline de fantezii cu fructe și prosecco scump… nu e timp și nici loc de altceva decât de o berică relativ rece, că te aleargă viața de la spate. Na, trec anii, programul de funcționare devine din ce în ce mai scurt, barmanul nu mai e la fel de iscusit ca pe vremuri… Și totuși, n-ai cum să nu-ți aduci aminte de fata cu gust de șpriț care ți-a făcut odată, demult, seara spectaculoasă. Totuși, cheia e să-i dai timp. Și după ce-ți face doi copii, după ce crește și se transformă într-o femeie conturată perfect… s-ar putea să-ți dai seama că are fix același gust savuros. Fresh. Ușor înțepător. Acidulat. Intens și plăcut. Și dulce cât trebuie. Din care bei cu guri mici, zâmbind seara, după ce-ai pus copiii la culcare”, a concluzionat soțul Andreei Ibacka.
Adauga un comentariu