Terapii alternative

Vrei să-ți reduci bărbia dublă? Încearca aceste exerciții simple

Publicat: 08 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vrei să-ți reduci bărbia dublă Încearca aceste exerciții simple
Cum scapi de barbia dubla

Cum scapi de barbia dubla. Mulți oameni cred că o bărbie dubla nu este atractiva. Cu toții ne dorim o față fără riduri, care să arate sănătos și subțire. Dar cum să faci să dispară bărbia dublă? Poate părea greu de făcut, dar dacă faci aceste exerciții de mai multe ori pe zi, maxilarul tău se va adapta.

Vă puteți reduce bărbia dublă cu aceste exerciții simple.

Când stati la televizor

Îți place să stai pe canapea să te uiți la televizor după o zi lungă de muncă? Înțelegem perfect. Iată un mod simplu de a face acest timp util. Puteți reduce bărbia dublă în timp ce urmăriți emisiunea preferată. Plasați-vă degetele sub bărbie și efectuați mișcări circulare de masaj. Astfel, stimulați fluxul de sânge și vă reduceți treptat bărbia dublă.

Cum scapi de barbia dubla. În timpul reclamelor

Când te uiți la televizor și există reclame, poți face câteva exerciții pentru a-ți reduce bărbia dublă, în loc să aștepți reluarea emisiunii tale. Întindeți-vă pe canapea și lăsați-vă capul să atârne pe margine (dacă canapeaua nu o permite, faceți-o în pat). Adu-ți capul la piept. Mențineți această poziție timp de câteva secunde și coborâți încet capul înapoi. Repetați de 5 ori. Dacă acest exercițiu este prea greu pentru tine, poți pune mâinile pe spatele gâtului pentru mai mult sprijin.

Cum scapi de barbia dubla. Mai multe exerciții

Ridicarea bărbiei: Ai un moment pentru tine? Deci, încercați ridicarea bărbiei. Pentru acest exercițiu, trebuie să ridicați bărbia spre tavan. După câteva secunde veți observa că mușchii din gât încep să se tragă. Țineți această poziție timp de aproximativ 10 secunde și întoarceți ușor capul în poziția normală. Repetați de mai multe ori.

Îmbrățișați tavanul: Acesta este un alt exercițiu care nu necesită mult timp. La fel ca și precedentul, trebuie să ridicați bărbia spre tavan, dar acum, când sunteți în această poziție, trebuie să efectuați un „sărut” exagerat. Repetați de 10 până la 20 de ori.

Adauga un comentariu