Cultural

Cum se descurcă Andreea Popescu în rolul de mamă a trei copii. Fosta dansatoare a Deliei s-a retras din lumina reflectoarelor de dragul familiei

Publicat: 23 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se descurcă Andreea Popescu în rolul de mamă a trei copii. Fosta dansatoare a Deliei s-a retras din lumina reflectoarelor de dragul familiei
Andreea Popescu se bucură din plin de celebritate, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită alături de soț și de cei trei copii.

Multă lume este dornică să afle cum se descurcă Andreea Popescu în rolul de mamă a trei copii. Aceasta a adus pe lume recent încă un băiețel superb și se bucură din plin de viață alături de cei trei micuți. Vedeta a renunțat de ceva vreme la cariera artistică și s-a reinventat pe plan profesional. Andreea Popescu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei, campion la dans sportiv, și se declară o femeie împlinită. Fosta dansatoare a Deliei nu regretă că s-a retras din lumina reflectoarelor de dragul familiei.

Cum se descurcă Andreea Popescu în rolul de mamă a trei copii

Andreea Popescu este una dintre cele mai apreciate dansatoare din România. Aceasta a colaborat mulți ani cu Delia Matache și a făcut furori de fiecare dată când s-a afișat pe scenă. Artista are o carieră de succes și se mândrește cu realizările sale profesionale deosebite. De câțiva ani, fosta dansatoare a renunțat să mai apară în lumea mondenă pentru a se dedica familiei sale frumoase.

Andreea Popescu are trei copii superbi și un soț care o răsfață mereu. Aceasta este căsătorită cu Rareș Cojoc, bărbatul care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă. Fosta dansatoare a Deliei a dezvăluit recent cum se descurcă în ipostaza de mamă a trei copii și care sunt marile provocări de care are parte pe plan personal.

,,Nu este ușor. Mi-am dorit dintotdeauna să am mulți copii, ne-am dorit, de fapt, o casă cu mulți copii. Nu este ușor dar, în același timp, mă bucură statutul de mamă, dacă pot să zic așa, mi-am dorit foarte mult să fiu mamă și atunci, peste orice greutate trec destul de ușor. Când am avut un copil, am zis că e greu, când am avut 2, am zis că era mai ușor cu unul, când sunt 3, voi spune cât de ușor a fost cu 2.”, a declarat aceasta.

În prezent, Andreea Popescu se dedică familiei sale și nu regretă că s-a retras din lumina reflectoarelor. Artista se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze sexy. De viața de familie se bucură din plin și Alina Pușcaș. Frumoasa actriță și prezentatoare are trei copii superbi și se mândrește cu partenerul ei care o răsfață mereu. Și carismaticul actor Pavel Bartoș se declară un bărbat împlinit pe plan personal și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Acesta este extrem de discret când vine vorba de soția sa, pe care o ține departe de lumina reflectoarelor.

Ce spune vedeta despre soțul ei

Andreea Popescu are o căsnicie fericită și trei copii superbi. Vedeta se mândrește cu soțul ei, care îi este alături mereu și o susține în carieră. Bărbatul este campion mondial la dans sportiv și a fost nevoit să facă multe sacrificii pentru a ajunge celebru. Andreea Popescu a recunoscut că la început i-a fost greu să accepte plecările soțului ei la competiții și antrenamente, însă ulterior i-a devenit cel mai mare susținător și un partener de nădejde.

,,M-am obișnuit după aproape 11 ani, am intrat în pâine direct din prima zi de relație, a trebuit să plece la câteva zile după. La început a fost greu, dar acum face parte din viață, din rutină. M-am obișnuit, iar până la urmă nu e vorba doar de obișnuiță, de susținere, când vezi că e din ce în ce mai bun nu ai cum să nu fii acolo. Chiar dacă au fost momente când și eu poate am zis că e timpul să te retragi, dar bine că n-a făcut-o.”, a declarat fosta dansatoare.

Andreea Popescu se bucură din plin de celebritate, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită alături de soț și de cei trei copii. Celebra dansatoare s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei sale de care este tare mândră.

Adauga un comentariu