Prima pagină » Cultural » Cum se înțelege Cornel Ilie cu fosta soție și cei doi copii. Ce spune artistul despre mariajul său eșuat

Cum se înțelege Cornel Ilie cu fosta soție și cei doi copii. Ce spune artistul despre mariajul său eșuat

02 dec. 2022, 09:15,
BZI.ro, în Cultural

Puțini sunt cei care știu cum se înțelege Cornel Ilie cu fosta soție și cei doi copii. Solistul trupei Vunk s-a despărțit de partenera lui de viață și regretă că nu a reușit să își salveze căsnicia. Cu toate acestea, Cornel Ilie a rămas în relații bune cu Eliza, fosta soție, și evită să vorbească prea mult despre problemele prin care a trecut pe plan amoros. Iată ce spune artistul despre mariajul său eșuat.

Cum se înțelege Cornel Ilie cu fosta soție și cei doi copii

Cornel Ilie este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Cornel Ilie de la Vunk a avut parte de multe momente grele în viața privată.

Cântărețul a trecut printr-un divorț dureros și a rămas cu unele regrete după ce mariajul său s-a destrămat. Deși nu mai formează o familie alături de Eliza, mama copiilor săi, Cornel Ilie a rămas în relații bune cu aceasta și se dedică celor doi copii ai săi, Cezar de 3 ani și Zara de 7 ani. Artistul a dezvăluit recent cum va petrece sărbătorile de Crăciun și ce surprize le pregătește celor mici.

„Întotdeauna am petrecut Crăciunul împreună și așa vom face și anul acesta. Cezar, băiețelul nostru, are 3 ani, deja a început să înțeleagă și mai bine povestea Crăciunului și farmecul pe care îl aduce toată această perioadă, în special cea în care poate îl găsește pe Moș Crăciun punându-le lui și Zarei cadouri sub brad. Zara, la rândul ei, îi scrie scrisori Moșului și îi pregătește bilețele de drag, să le găsească în schimbul cadourilor pe care le lasă copiilor.

Există această distanță geografică, dar sunt foarte prezent în viața și creșterea copiilor noștri. Merg la ei de fiecare dată când reușesc să plec puțin din București, asta însemnând chiar și de mai multe ori pe săptămână. Ne jucăm foarte mult, facem multe lucruri împreună, nu las ceva atât de banal precum geografia să ne stea în cale. Este adevărat că și tehnologia ne ajută foarte mult, putând să vorbim pe video zilnic, de mai multe ori pe zi.”, a declarat artistul.

Cornel Ilie a trecut peste divorțul dureros, iar în prezent se dedică profesiei și celor doi copii. Faimosul cântăreț nu exclude ca pe viitor să iubească din nou, însă deocamdată nu își dorește o relație. Altfel stau lucrurile când vine vorba de actorul Mihai Rait. Acesta se bucură din plin de viață la o frumoasă vârstă și se mândrește cu familia sa. Artistul se declară un bărbat împlinit alături de soția lui superbă și radiază de fericire de când este tătic.

Și Adrian Nartea are o căsnicie fericită, iar pe plan profesional este extrem de apreciat de publicul autohton. Acesta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și se bucură de succes.

Ce spune celebrul cântăreț despre motivele care au dus la divorț

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a divorțat de partenera lui de viață după mulți ani de căsnicie. Cântărețul i-a surprins pe mulți când a anunțat că se va despărți de mama copiilor săi după un mariaj fericit. Cei doi nu au dorit să ofere prea multe detalii la vremea respectivă despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei și au dorit să păstreze discreția. În prezent, Cornel Ilie a rămas în relații bune cu Eliza, fosta parteneră de viață, și se dedică celor doi copii. Artistul a precizat recent că a suferit enorm după divorț și că a rămas cu unele regrete.

„Dacă o căsătorie a plecat dintr-o iubire foarte sinceră, acea iubire se poate transforma într-o altfel de dragoste – care nu ține neapărat de sentimente romantice și este o iubire între doi oameni care oricum vor fi legați toată viața – și într-o formă de respect între doi prieteni care au niște amintiri senzaționale și care în continuare pot să comunice la fel de bine, chiar dacă nu mai împart aceeași casă.”, a precizat îndrăgitul cântăreț.

Cornel Ilie a rămas în relații bune cu fosta soție după divorț și se înțelege de minune cu cei doi copii ai săi. Artistul a trecut peste despărțire, iar în prezent se dedică profesiei sale de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *