Cultural

Cum se înțelege Noemi Mitoșeru cu fostul soț. ,,Noi încă ne mai iubim, însă nu există cale de împăcare…”

Publicat: 28 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se înțelege Noemi Mitoșeru cu fostul soț. Noi încă ne mai iubim însă nu există cale de împăcare
Noemi și Mihai Mitoșeru au rămas în relații bune după divorț și regretă că mariajul lor s-a destrămat.

Puțini sunt cei care știu cum se înțelege Noemi Mitoșeru cu fostul soț. Frumoasa vedetă a divorțat de partenerul ei de viață după 14 ani de relație, iar după 3 ani de la divorț cei doi au recunoscut că între ei mai există sentimente. Noemi și Mihai Mitoșeru au format unul dintre cele mai discrete și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Când toți se așteptau mai puțin, aceștia au anunțat că mariajul lor se destramă și vor divorța. La trei ani de la separarea definitivă, Mihai Mitoșeru a vorbit despre căsnicia sa și despre fosta soție. Iată care este cel mai mare regret al artistului.

Cum se înțelege Noemi Mitoșeru cu fostul soț

Noemi și Mihai Mitoșeru au divorțat în anul 2019, după o frumoasă poveste de dragoste care a durat 14 ani. Aceștia au format unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din lumea mondenă și au făcut furori de fiecare dată când au apărut în lumina reflectoarelor. Deși au trecut 3 ani de la despărțire, cei doi păstrează legătura și sunt alături în cele mai grele momente. Mai mult, Mihai Mitoșeru a recunoscut recent că mai are sentimente pentru fosta lui parteneră de viață, însă nu există șanse de împăcare. Artistul a dezvăluit motivele care au dus la divorț și a recunoscut că regretă foarte mult despărțirea de Noemi, fosta soție.

,,Am fost fraier că am divorțat, poate trebuia să procedez altfel, să încerc să salvez relația. Când am divorțat, nu credeam că am greșit cu nimic. Credeam că ea se poartă urât cu mine pentru că e obosită, nervoasă. (…) Niciunul nu a știut să gestioneze situația. Cu mintea de acum, dacă m-aș întoarce în timp, aș face lucrurile altfel. În primul rând, nu aș mai divorța.

După atâta timp, am înțeles și acceptat greșelile, am încercat să îi arăt că m-am schimbat, nu mai am ce să fac. Noi încă ne mai iubim, însă nu există cale de împăcare.”, a declarat Mihai Mitoșeru.

În prezent, Noemi Mitoșeru se dedică profesiei sale și este o prezență discretă în spațul public. Aceasta s-a retras din lumina reflectoareor, însă face furori pe rețele de socializare cu fizicul de invidiat și ținutele sexy. O altă vedetă care este rezervată când vine vorba de viața privată este Corina Caragea. Prezentatoarea atrage multe priviri în mediul online cu aparițiile sale îndrăznețe, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Și frumoasa actriță Adriana Titieni își ascunde vârsta și se bucură din plin de celebritate. Artista arată spectaculos și se mândrește cu o siluetă fără cusur.

Ce spune Mihai Mitoșeru despre mariajul eșuat

Mihai Mitoșeru și Noemi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 14 ani. Cei doi au ajuns la divorț după mai multe certuri și neînțelegeri. La 3 ani de la divorț, Mihai Mitoșeru a oferit câteva detalii despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei, dar mai ales de ce nu își dorește o altă relație.

,,În ăștia trei ani, nici nu pot să spun că am găsit pe cineva cu care aș fi vrut să rămân. Acum m-am și maturizat, văd altfel pe toată lumea, văd altfel oamenii, încep să am alte pretenții. Practic, nu vreau mult, eu sunt un om normal, vreau niște chestii normale, dar normalitatea în ziua de azi e ceva senzațional. Poate m-am și obișnuit să fiu singur, ceea ce e foarte rău, poate nici nu am găsit fata cu care aș vrea să rămân, habar nu am.

Nu mă întreba de ce am divorțat, că nici eu nu știu, acum îmi pare rău. Ne plafonasem, nu am știut cum să gestionez situația. După 14 ani de zile ne certam foarte rău, vorbeam urât. Poate ar fi trebuit să fac și eu ceva, dar în loc să fiu eu mai ok și mai matur, îi răspundeam mai rău decât o făcea ea și nu am știut să salvez situația. Mi s-a părut că cel mai bine e să plec din acea relație. Acum, după trei ani de zile, nu mai gândesc așa. Mă gândesc că ar fi trebuit să fac ceva. E tardiv, oricum.”, a declarat acesta.

Noemi și Mihai Mitoșeru au rămas în relații bune după divorț și regretă că mariajul lor s-a destrămat. Cei doi evită să vorbească despre momentele nefericite din relația lor și se dedică în prezent profesiei.

Adauga un comentariu