Cultural

Cum se simte Nelu Vlad, după câteva zile de spitalizare? Niciun cunoscut nu l-a vizitat pe artist

Publicat: 09 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se simte Nelu Vlad după câteva zile de spitalizare Niciun cunoscut nu l-a vizitat pe artist
Nelu Vlad se află încă spitalizat, iar starea acestuia de sănătate s-a îmbunătățit

Nelu Vlad se află încă spitalizat și a mărturisit că niciunul dintre apropiații săi nu au mers să îl viziteze. Artistul se confruntă cu dificultăți, fiind internat de urgență în spital după ce medici l-au diagnosticat cu un hematom cerebral. Nimeni nu l-a vizitat în spital de când a fost internat .

Nelu Vlad se află internat de câteva zile într-un spital din Cluj, unde este supravegheat de medici după ce a fost diagnosticat cu un hematom cerebral. Într-un interviu recent, artistul a dezvăluit că petrece singur zilele pe patul de spital, deoarece niciunul dintre apropiații săi, inclusiv partenera sa de viață, nu l-au vizitat.

Nelu Vlad nu a fost vizitat de niciun cunoscut

Cântărețul a explicat că își ține soția la distanță pentru a o proteja, deoarece aceasta a avut probleme grave de sănătate în trecut și călătoria lungă între București și Cluj i-ar putea afecta starea de sănătate.

„Nu i-am dat voie, cum să vină de la București până la Cluj? Sunt peste 500 de kilometri până aici, este drumul lung și este foarte frig. Și ea a avut probleme de sănătate, acum câțiva ani, am crezut că o pierd, o menajez. Vorbim însă de câteva ori pe zi la telefon, este și ea îngrijorată. Dar nici nu e nevoie să vină, nici ea și nici prietenii sau rudele, deși mulți s-au oferit.

Sunt bine, în acest spital din Cluj am parte de o îngrijire impecabilă, zici că ești într-o clinică din străinătate”, a declarat Nelu Vlad pentru Playtech.ro.

Cum se simte Nelu Vlad, după câteva zile de spitalizare?

Cu mai bine de o săptămână, Nelu Vlad a transmis o veste de alarmantă. Artistul a anunțat că a fost adus de urgență la spital după ce a avut o stare de rău la un concert. Ulterior, medicii i-au diagnosticat un hematom pe creier, care nu putea fi tratat prin intervenție chirurgicală.

În prezent, starea sa s-a stabilizat considerabil. Solistul de la Azur a menționat că urmează să efectueze un set suplimentar de analize pentru a-și evalua capacitatea la care se află, fiind necesar să rămână câteva zile în spital.

„Mă simt cu mult mai bine, mai trebuie să stau internat, aici, la Cluj, încă vreo 5 zile. Mai trebuie să facem un CT, ca să vadă medicii dacă, după tratament, s-a mai retras hematomul de pe creier, care este inoperabil, din cauza poziției ciudate în care se află.

Dar, acum, mă bucur că pot merge, că mi-am recăpătat vederea, ba chiar pot să mă bărbieresc singur. Nu îți poți reveni brusc, recuperarea este lentă, medicii m-au avertizat din start că așa va fi, așa că am răbdare, se văd îmbunătățirile în starea mea de sănătate și mă bucur”, a mai spus artistul, conform aceleiași surse.

Nelu Vlad se află încă spitalizat, iar starea acestuia de sănătate s-a îmbunătățit.

Adauga un comentariu