WoW!

Cum te ferești de riduri cu ajutorul ceaiului?

Publicat: 25 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum te ferești de riduri cu ajutorul ceaiului

Ridurile, of, ridurile! Sigur folosești tot felul de creme, tratamente și măști pentru față pentru a întârzia apariția lor sau pentru a le mai diminuă. Ei bine, sigur nu te-ai gândit că ai putea ca în locul cremelor sau ca o măsură în plus să apelezi la un… pliculeț cu ceai.

Ceaiul de tei o fi bun seara, ca să te liniștești și să adormi mai repede, dar pentru ten, dacă vrei să te ferești de riduri, ai nevoie de ceai verde sau roșu. Experții dermatologi au explicat care sunt beneficiile ceaiului pentru tenul ridat sau îmbătrânit.

Cum te ferești de riduri cu ajutorul ceaiului?

Ai nevoie de apă, două pliculețe de ceai (roșu sau verde, la alegere) și un pulverizator. Pregătește ceaiul din timp și lasă-l să se răcească. Apoi pune-l în pulverizator și înainte de a te pune în pat pulverizează-l pe fața curată. Nu exagera, totuși. Nu trebuie să-ți speli fața, ci doar să te asiguri că este umezită, pentru că lichidul să fie absorbit repede de ten.

Ceaiul te ajută și să scapi de cearcăne

Folosit dimineața, pe tenul curat, ceaiul roșu sau verde te ajută și să scapi de cearcăne. Nu trebuie decât să-ți tamponezi zona de sub ochi cu un disc demachiant îmbibat în ceai.

Cremă de casă, pe bază de ulei de măsline, împotriva ridurilor

Primele rezultate se văd după 7 zile. Pe piaţa farmaceutică exista o mulţime de creme scumpe ce au în conţinut chimicale şi care promit eliminarea cu succes a ridurilor, însă de cele mai multe ori acestea nu oferă rezultatele aşteptate.

Pentru a rezolva problema pe care toate femeile o întâmpină, secretele.com prezintă mai jos o cremă naturală, făcută doar din ingrediente naturale ieftine şi la îndemâna oricui, crema prin intermediul căreia vei putea scăpa de riduri în doar 7 zile, fără să depui prea mult efort şi fără să-ţi expui tenul la chimicale!

Beneficii:

  • o să-ţi petreci foarte puţin timp pentru a prepara aceasta cremă
  • utilizarea acestei creme îţi va oferi beneficii pe termen lung
  • îţi va hidrata pielea
  • îţi va elimina cu succes ridurile
  • toate ingredientele sunt 100% naturale şi ieftine
  • poate fi utilizată atât pentru ten normal, cât şi pentru ten gras sau uscat
  • vei obţine rezultate într-un termen foarte scurt – 7 zile.

Ingrediente:

  • 2 linguriţe de ulei de cocos (se găseşte la orice magazin cu produse naturale)
    gălbenuşul de la un ou
    1 linguriţă de miere polifloră
    1 linguriţă de ulei de măsline

Cum se prepară?

Adaugă într-un castron toate ingredientele şi amestecă-le bine, până când vei obţine un preparat omogen. Adaugă crema rezultată într-un borcan. Păstrează crema la frigider.

Cum să utilizezi această cremă?

Inainte de aplicare trebuie să-ţi speli bine faţa cu apă călduţă. După ce te-ai spălat, aplică-ţi crema făcută în casă pe toată faţa. Incearcă să masezi foarte bine până când simţi că intră în piele. Aplicarea trebuie să se facă seara înainte de culcare. Dimineaţa când te-ai trezit spală-te pe fata cu apă călduţă. Te asigur că vei observa rezultatele încă de la prima utilizare. Urmează tratamentul timp de 7 zile.

Adauga un comentariu