Eveniment-Social

Cum va fi vremea de Crăciun în județul Iași. Anunțul meteorologilor pentru această perioadă

Publicat: 23 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum va fi vremea de Crăciun în județul Iași. Anunțul meteorologilor pentru această perioadă

În perioada Nașterii Domnului, vremea la Iași va fi în general închisă. În a doua parte a săptămânii sunt șanse de ninsori, în vreme ce temperatura aerului va rămâne la valori pozitive în toată această perioadă de timp

Astăzi, 23 decembrie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 6 grade Celsius și o maximă de 12 grade Celsius. Pot apărea precipitații ușoare, în timp ce vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de ridicate. Și spre seară pot apărea noi precipitații, în timp ce vântul va sufla ceva mai slab.

Mâine, 24 decembrie, în ajunul Nașterii Domnului, pot apărea noi precipitații. Ieșenii vor avea parte de temperaturi cuprinse între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Pot apărea ploi, în vreme ce vântul va sufla moderat. Spre seară însă, vântul va sufla cu putere mai mare, iar șansele de precipitații vor crește ușor.
În ziua Nașterii Domnului, la Iași vremea va fi în general închisă. De Crăciun, pe 25 decembrie, se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 6 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de reduse.

Ninsoare spre finalul săptămânii

Joi, 26 decembrie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 0 grade Celsius și o maximă de 5 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de ridicate. Spre seară însă, vremea se va îmbunătăți ușor.

Vremea se va schimba ușor spre finalul săptămânii. Vineri, 27 decembrie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 5 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicată. Șansele de precipitații vor crește ușor.

Sâmbătă, 28 decembrie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 3 grade Celsius. Pot apărea ninsori ușoare, în vreme ce vântul va sufla slab până la moderat. Și spre seară pot apărea ninsori ușoare. Duminică, 29 decembrie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 3 grade Celsius și o maximă de 1 grad Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi ridicate

Adauga un comentariu