National

Cum va ieși România din pandemie? Senatoarea Diana Șoșoacă are răspunsul: „Prin iubire”

Publicat: 21 mart. 2021

Senatoarea Diana Șoșoacă a declarat, la Antena 3, că singurul lucru care va duce la schimbarea României este Iubirea, nu restricțiile sau amenințările. În ciuda tuturor manifestațiilor anti-mască la care a participat, senatorea este de părere că românii au nevoie de dragoste, pentru a ieși din pandemie.

”Ceea ce va schimba România va fi iubirea, dragostea, nu restricţiile, nu ameninţările. Luaţi-vă în braţe şi fiţi români. Iubiţi-vă, avem nevoie de dragoste. Românii au nevoie de dragoste. Părerea mea şi a psihologilor cu care am vorbit este că cei de la putere, aceşti guvernanţi lipsiţi de empatie şi de orice moralitate, nu au fost trataţi cu dragoste în copilărie” a spus Șoșoacă în direct la Antena 3.

Diana Șoșoacă: „Ne-au răsturnat cu mașină cu tot, pe o vreme ploioasă, tocmai ca amenințare”

Senatoarea Diana Șoșoacă susține că ea, împreună cu fetița acestia, au fost victimele unei tentative de asasinat. Cu toate acestea, senatorea nu a depus plângere la autoritățile statului, fiindcă „instituțiile statului sunt disfuncționale”.

„Anul trecut, eu cu fetița mea am fost răsturnate într-un canal de beton. Ne-au răsturnat cu mașină cu tot, pe o vreme ploioasă, tocmai ca amenințare. Anul trecut, în august. Tocmai ca amenințare. Mie mi s-a intrat în casă, mi s-au tăiat toate firele. După ce au văzut că am supraviețuit accidentului, mi-au intrat în casă, mi-au tăiat tot ce am avut eu la televizor. Mi-am găsit cărțile date pe jos. S-a umblat peste tot. Mi se transmite când am discuții, ce discut în casă.

Eu știu cine mi-a intrat în casă. Îi aștept la cotitură. Știu că instituțiile statului sunt disfuncționale. Nu voi face plângere pentru că nu am încredere nici în Poliție, nici în Parchet. Aceste instituții sunt disfuncționale. Primesc ordine, în cea mai mare parte, de la ăștia de sus”, a declarat Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă: „Am un foarte mare curaj, mulțumesc lui Dumnezeu!“

Senatoarea independentă a menționat că a reușit, cu ajutorul lui Dumnezeu, că trezească poporul și tocmai de aceea este luată în vizor de actuala putere.

„Să știți un lucru: guvernelor, parlamentelor și conducătorilor de stat le este foarte frică de poporul trezit și unit. Pentru că poporul deține adevărata putere și este suveran. De ce sunt supărați ei pe mine? Pentru că am trezit poporul. Și pe lângă mine au venit și alții. Și nu sunt singură. Am foarte mare curaj și-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta.

Le mulțumesc oamenilor din jurul meu – cum spuneți voi, sursele – care m-au ajutat și mă ajută. Inclusiv în interiorul instituțiilor și ministerelor sunt oameni care ne-au ajutat cu informații pe care le-am folosit inclusiv în instanță, anul trecut, împotriva amenzilor. Niciodată nu-i voi trăda pe acești oameni, pentru că efectiv și-au pus pielea-n băț ca să ajute un popor, iar repercusiunile asupra lor sunt cumplite. Ei nu mai au ce să-mi facă mie acum, pentru că am căpătat o notorietate atât de mare“, a menționat Diana Șoșoacă.

Adauga un comentariu