Actualitate

Diana Șoșoacă acuză o tentativă de asasinat: „Ne-au răsturant, pe mine și fetița, cu mașină cu tot, într-un șanț de beton!“

Publicat: 21 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Diana Șoșoacă acuză o tentativă de asasinat Ne-au răsturant pe mine și fetița cu mașină cu tot într-un șanț de beton
Senatoarea Diana Șoșoacă la protest, Lucian Bode afirmând că a fost în repetare rânduri amendată.

Senatoarea Diana Șoșoacă a acuză că a fost victima unei tentative de asasinat, căreia i-a supraviețuit și nu a depus plângere la autoritățile statului. Diana Șoșoacă a adăugat că după tentative de asasinat, casa i-ar fi fost scotocită și vandalizată.

„Anul trecut, eu cu fetița mea am fost răsturnate într-un canal de beton. Ne-au răsturnat cu mașină cu tot, pe o vreme ploioasă, tocmai ca amenințare. Anul trecut, în august. Tocmai ca amenințare. Mie mi s-a intrat în casă, mi s-au tăiat toate firele. După ce au văzut că am supraviețuit accidentului, mi-au intrat în casă, mi-au tăiat tot ce am avut eu la televizor. Mi-am găsit cărțile date pe jos. S-a umblat peste tot. Mi se transmite când am discuții, ce discut în casă.

Eu știu cine mi-a intrat în casă. Îi aștept la cotitură. Știu că instituțiile statului sunt disfuncționale. Nu voi face plângere pentru că nu am încredere nici în Poliție, nici în Parchet. Aceste instituții sunt disfuncționale. Primesc oridine, în cea mai mare parte, de la ăștia de sus”, a declarat Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă: „Am un foarte mare curaj, mulțumesc lui Dumnezeu!“

Senatoarea independentă a precizat că a reușit, cu ajutorul lui Dumnezeu, că trezească poporul și tocmai de aceea este luată în vizor de actuala putere.

„Să știți un lucru: guvernelor, parlamentelor și conducătorilor de stat le este foarte frică de poporul trezit și unit. Pentru că poporul deține adevărata putere și este suveran. De ce sunt supărați ei pe mine? Pentru că am trezit poporul. Și pe lângă mine au venit și alții. Și nu sunt singură. Am foarte mare curaj și-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta.

Le mulțumesc oamenilor din jurul meu – cum spuneți voi, sursele – care m-au ajutat și mă ajută. Inclusiv în interiorul instituțiilor și ministerelor sunt oameni care ne-au ajutat cu informații pe care le-am folosit inclusiv în instanță, anul trecut, împotriva amenzilor. Niciodată nu-i voi trăda pe acești oameni, pentru că efectiv și-au pus pielea-n băț ca să ajute un popor, iar repercusiunile asupra lor sunt cumplite. Ei nu mai au ce să-mi facă mie acum, pentru că am căpătat o notorietate atât de mare“, a menționat Diana Șoșoacă.

„Nu există pandemie!“

Diana Șoșoacă a participat sâmbătă, 20 martie, la protestele față de restricțiile luate de guvernanți împotriva COVID-19 și a spus că această pandemie de coronavirus „nu există“.

„Nu există pandemie, nu mă las până aceşti oameni nu sunt demişi! Grupul pentru vaccinare nu are nici măcar un medic, sunt ba purtători de cuvânt, ba din ministere, din Guvern care nu fac altceva decât să fie colonei şi absolut toţi fac parte din servicii, d-aia nu am voie să dau numele lor, dar o să dau publicităţii ce pot, pentru că nu te pui cu un avocat. Sunt oameni care ar trebui să conducă această aşa zisă pandemie, pentru că noi nu avem pandemie, nu este nici măcar decretată epidemie în România. Tu nu poţi să certifici o pandemie până nu descoperi că în propria ţară ai epidemie. Este o chestie logică, care iese din legislaţie. Nu mă las până nu sunt demişi aceşti oameni şi nu vom avea nişte profesionişti. Justiţia lasă de dorit, totul pleacă de lipsa dreptăţii”, a mai spus Diana Şoşoacă.

Adauga un comentariu