Prima pagină » Titlurile zilei » Cumplit! Pe 13 mai, George și Ionela și-au programat cununia, iar vineri trebuiau să petreacă la Iași. În aceeași zi, vor fi îngropați împreună la Târgu Bujor – FOTO/VIDEO

Cumplit! Pe 13 mai, George și Ionela și-au programat cununia, iar vineri trebuiau să petreacă la Iași. În aceeași zi, vor fi îngropați împreună la Târgu Bujor – FOTO/VIDEO

21 mai 2024, 02:00, 24 ,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

George și Ionela, cei doi iubiți morți în cumplitul accident de lângă Iași, își programaseră cununia. Vineri, aceștia urmau să spună „da” în fața ofițerului de stare civilă. Asta nu se va mai întâmpla. Cei doi vor fi înmormântați împreună acasă, la Târgu Bujor

Lacrimi de tristețe, în loc de lacrimi de bucurie. Vineri, pe 24 mai, Ionela și George trebuiau să ajungă în fața ofițerului de stare civilă, la Iași. Cei doi au depus, pe 13 mai, o cerere prin care solicitau să li de oficieze căsătoria. Din păcate, duminică, la Codăești, lângă Iași, aveau să-și găsească sfârșitul, într-un cumplit accident rutier.

Odată cu ei s-a stins și un prieten de-al lor, Irinel. Cei trei tineri se aflau pe două motociclete. Ionela, pe același motor cu iubitul ei, George, iar Irinel era singur. O ipoteză luată în calcul de polițiștii vasluieni care anchetează cazul este următoarea: unul dintre motocicliști ar fi intrat în depășirea celuilalt, însă a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de o femeie de 19 ani, din Codăești. Ulterior, și cel de-al doilea motociclist ar fi intrat în coliziune cu autoturismul. În urma impactului, din cauza benzinei scurse din rezervoarele motocicletelor a izbucnit un incendiu. Unul dintre motocicliști a fost cuprins de flăcări.

Cum s-a petrecut accidentul rutier mortal?

În câteva clipe, cei trei tineri s-au stins. Polițiștii au deschis un dosar penal, pentru a stabili cum s-a produs accidentul și cine este vinovat.

„La data de 19 mai 2024, ora 16.12, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel SNUAU 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe drumul național DN 24, în comuna Codăești, județul Vaslui, soldat cu victime omenești. În evenimentul rutier au fost implicate trei vehicule, două motociclete înregistrate în județele Sibiu și Galați, precum și un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de o tânără de 19 ani, din comuna Codăești, județul Vaslui.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a trei persoane, respectiv a celor doi conducători de motocicletă, în vârstă de 27 și 35 de ani, din județele Galați și Iași, precum și a unei femei de 25 de ani, din Galați, pasager pe motocicletă. Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Polițiștii rutieri continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier și dispunerea măsurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

George și Ionela au stabilit cununia în Iași, dar vor fi înmormântați la Târgu Bujor

George Vîlcu lucra în Iași, ca frizer. De câțiva ani, avea o relație cu Ionela Bercea, iar vara aceasta urmau să aibă nunta. Vineri, în Iași, ar fi trebuit să se adune zeci de prieteni și membri ai familiilor celor doi pentru oficierea cununiei civile. Se vor aduna, dar nu pentru cununie, ci pentru înmormântare. George avea 27 de ani, iar Ionela 25 și amândoi locuiau în Târgu Bujor, Galați. Se știau de când erau copii pentru că locuiau la câteva sute de metri unul de altul. Irinel Sacu era prieten cu cei doi iubiți. Toți trei împărțeau aceeași pasiune: motoarele pe două roți. Din păcate, ele le-au adus sfârșitul. În urma celor trei tineri au rămas familii îndurerate și întrebări fără răspuns.

Comentarii
  • Prostia doare
    Bine că nu a pățit ceva tipa cu mașina

  • La cat mai multi !!!
    La multi ani !!!
    Turați spre cer!!!

  • Deci ei locuiau în Tg. Bujor iar el lucra în Iași. Naveta zilnic, futu-i.
    Bun așa.
    Iar paranghelia tot în Iași le trebuia, ca să aibe ce arata acasă.
    Chiar, vineri e returul cu Dinamo ? Meci de consolare…

  • Da si Habitatu..Sa nu va inmultiti niciodata ! Sunteti niste idioti frustrati..Stiti voi ce a fost acolo? Stiti cine a gresit? Si chiar daca au gresit ei..voi nu gresiti niciodata?Nici sa va injur nu meritati..imi provocati sila..Stati in spatele unei tastaturi si va expuneți frustrarile..

  • pacat de tinerii astia
    chiar daca sunt mai prostuti si nu realizeaza ce fac
    nu e bine sa moara

  • Uăi Mihăiță, pute a vinitură de la tine. De ce nu comentezi la articol ? Zi și tu ceva bun despre cavalerul de onoare, uite, a condus mireasa la altar pe bune.

  • @Mihai: donatorule de organe, tu citezi din manualul narcisistului 🙂

  • Mai,, Dan” de la ora 5,57 de ce comentezi cu numele meu? Da-ti numele tau idiotule.Vezi ca, urarea asta ,,La cat mai multi” nu prea suna romaneste si poate vine peste tine.

  • Felicitari Mihai! Un crestin -ortodox,intelectual ! Ceilalti care se bucura de moartea acestor tineri fara sa stie ce s-a intamplat, vine ceasul rau , pisica neagra peste ei intr-o zi. Ce inseamna ,,vinitura” mai prostalaule de la ora 8:02? Nu esti din Romania si tare te bucuri de moartea romanilor nostri.

  • Nu mai este mult si fiecare dintre noi va avea un membru de familie ranit/mort intr-un accident rutier…Nu se respecta distanta minima intre masini, nu se circula cu centura de siguranta pe locurile din spatele masinii, nu sunt centuri de siguranta in microbuze sau autocare din afara orasului. Soferii de autocare/microbuze vorbesc la mobil pe toata durata calatoriei iar pasagerii nu i-au atitudine.
    Politia este indiferenta iar lucrurile au scapat de sub control… Am circulat in multe tari straine si cum intru in Romania brusc imi dispare relaxarea, sofatul aici este un stres, indiferent ca esti in localitati sau in afara. Prin sate tre sa fii atent la carute, biciclisti, pietoni pe carosabil, in orase tre sa fii cu ochii in patru la intersectii si nu numai. Distanta minima e ceva inexistent, vorbitul la mobil e ceva banal, viteza maxima nu se respecta decit daca e radarul prin preajma. Nu mai spun de condusul baut la volan. Pina ce politia nu-si va face treaba si impreuna cu primariile sau adminsitratorii de drumuri nu vor fi trasi la
    raspundere pentru fiecare accident, vom continua sa conducem in topul european al victimelor pe sosele!
    Romania ocupa de mai multi ani primul loc in UE dupa numarul de morti in accidente rutiere, aproape dublu fata de media inregistrata la nivelul Uniunii Europene (UE), arata statisticile privind securitatea rutiera, publicate de Comisia Europeana (CE). Politia nu ridica un deget, s-a generalizat regula ca nu exista reguli. Tara de corupti, sortiti pieirii. Putini sunt cei care fac o corelatie intre ce se intimpla si mizeriile din parlamentul nostru sau de la nivel local, unde primarii sint mina in mina cu potlogarii, iar viata locala este dominati de cumatrii si coruptie.

  • Criminala aia la puscariesa stea, a tras proasta satului de volan spre axul drumului cand ala era in depasire. I s-a blocat criminalei kilometrajul la 100 la ora cand acolo era limitare de 50. Ca ala a intrat in depasire neregulamentara putea ramane fara permis nu sa-l omoare criminala care a luat permisul cu traista de la tat-su de la Codaesti. Dar proasta panicata a tras de volan de i-a omorat si pe ceilalti 2. La puscarie nenorocito. O sa te bantuie 3 morti toata viata ta

  • Astia de comentati inutil cu „turati spre cer ” etc, vedeti-va de viata voastra moluste infecte ce sunteti! Altii traiesc din plin viata, asa cum au facut-o si cei 3 motocilcisti! Nu ca voi leprelor de va da inca mamica bani de motorina sau benzina.
    Drum lin care ingeri!

  • Appointment with death

    Un bărbat stă la o masă, intr-o tavernă din Damasc. Se uită în jurul lui, și privirea lui întâlnește Moartea, stând în cealaltă parte a încăperii.

    Disperat, își ia calul, fuge din Damasc, ajungând în Samarra. Oprește lângă o fântână, iar lângă fântână îl aștepta…Moartea!

    Văzând Moartea pentru a doua oară, bărbatul strigă: “Nu se poate! Am scăpat de tine in Damasc!”

    Atunci Moartea pune mâna pe umărul bărbatului și spune: “Și eu m-am mirat să te văd în Damasc, fiindcă întâlnirea mea cu tine trebuia să fie aici”.

  • Sper că nu ai de gând să reproduci alți imbecili ca tine. Ești singurul care are impresia ca ea e de vina.

    Fata nu a greșit CU NIMIC. Ea mergea regulamentar!

    Bă, TU NU EȘTI CAPABIL SĂ ÎNȚELEGI CA ERAU ÎNTR-O CURBĂ, ȘI PREAIUBIȚII TĂI MOTOCICLIȘTI SE ÎNTRECEAU ÎNTRUNA PE ȘOSEA ( ASTA ZIC MARTORII ).

    ALA A DEPĂȘIT INTR-O CURBĂ, PE LINIE CONTINUA.

    Ești incredibil de bătut în cap. Fereascăăă

    De ce există astfel de specimene???

    Prostia e ca moartea. Îi afecteaza NUMAI PE CEI DIN JUR.

  • Expert rutier

    Fata din Audi are doar vina ca idiotul ala s-a izbit in ea si a pus-o baricada in fata celuilalt. La ce viteza aveau, ea chiar daca stationa tot crapau toti de pe motoare. Din plansele foto facute neprofesionist de pozari se vede clar dinamica impactului, iar ranile o confirma. Plus mireasa zburatoare, ca doar nu avea aripi. Suma vitezelor la impact este peste 200 km/h, ghici cine mergea mai repede ? Pustoaica de 19 ani sau zmeii ?
    Mai sunt si martori care spun ca aia zburau, mai sunt si camere video prin satele pe unde au trecut.
    Asta e rasa lor, nu se invata minte ca selectia naturala nu doarme.
    A crapat unul care a busit o vaca, altul a ramas fara cap, altul s-a tras in tepele unei combine agricole, altul a intrat prin spatele unei remorci de TIR si a iesit prin fata capului tractor in bucatele de dimensiunea unei conserve. La ce viteze aveau nu au putut opri sau evita impactul. Si au mierlit.
    Respect motociclistilor constienti si care respecta legea.
    Se va da NUP fara probleme in acest caz.

  • @codaesti / anonim: nu lasati socul evenimentelor sa va opreasca din a va inscrie in programul de donare de organe
    semnati pentru donarea de organe, iesiti apoi imediat pe motor si salvati vieti cu organele voastre!

  • Exista scris in destin pentru fiecare dintre noi. Oricat ai fugi de acel moment, se intampla raul sau binele. Asa le- a fost scris sa se intample, nimeni nu poate sti ce se va intampla cu fiecare dintre noi in urmatoarea secunda.

  • @gigi șpagă

    😹😹😹

    Ăștia nu au capacitatea intelectuală de a înțelege, oricât le-ai explica.

    Spun și martorii că motocicliștii sunt de vină, dar săracii cu duhul nu pot înțelege.

    Unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. 🥹🥲

  • Asta scot scolile auto de la noi, roboti care trag de volan la vederea oricarui pericol.

    Mult hateri pe motociclisti pe aici, dar astia au murit degeaba pentru ca o pustoaica de 19 ani a inghetat la volan cand a vazut o motocicleta.

  • Unde se grăbesc ăștia cu motoretele

  • Plus orașul ăsta de giugiumeți și proostoi de pe la Vaslui, Botoșani, Suceava, etc. Mare parte dintre ei au gunoaie de mașini care în mod normal nu ar trece ITP-ul sub nici o formă, dar ei mai fac pe aici și uber, bold, delivery, etc. Măcar dacă ar avea puțină educație, că de creier foarte greu de vorbit. Circulă și poluează orașul ăsta cu tot felul de rable. Mizerie și peostie.

  • Că a murit un motociclist, asta e, și-a asumat. dacă-i prost, e prost. De ce e prost ? Pt că nu realizează la ce pericol se expune. Cazi de pe scaun sau de pe bicicletă și riști să stai cu un picior în ghips sau cu coaste rupte dar când cazi de pe motocicletă, chiar și la 30 km/h ești terminat ai 50% șanse să mori ! Al doilea motociclist, a murit, asta e, niciunul din ei nu au realizat ce este o motocicletă. Dar dacă ai de gând să te căsătorești, tu imbecil pe două roți, ai grijă de fata aia că nu-i a ta, au crescut-o cu greu niște părinți care o iubeau mai mult ca orice și tu fiindcă ești tâmpit omori copilul altuia. A greșit șoferița ? Ce motiv ar fi avut ca într-o curbă la dreapta DEOSEBIT DE PERICULOASĂ semnalizată ca atare, șoferița să se ducă pe contrasens ? Unul singur, a încercat să evite coliziunea cu un tâmpit care venea pe sensul ei !. Mulți comentează fără să realizeze că în caz de spaimă, pericol panică, nu poți reacționa așa cum se cred unii viteji din spatele monitoarelor, fiecare are reacții involuntare sau reflexe pe care nu le poate controla. Accidente se întâmplă, nu le dorește nimeni dar dacă ești tâmpit și nu realizezi că fata aia sau un copil și-a pus viața în mâinile tale, e pe motorul tău sau în mașina ta, apăi răspunzi pt viața ei, lui, ești obligat moral și sufletește să îi duci unde au de dus vii și nevătămați ! Dacă tu , imbecil cu ghidon, dacă vrei să crapi pt că ești cu mintea în c u r, foarte bine, aprob dar pe alții nu-i lua după tine !

  • Din câte se văd în poze, se vede f bine cum roata autoturismului, cel mai probabil stânga față, a fost smulsă deci e clat că autoturismul a fost deviat spre stânga prin impact cu prima motocicletă, de aia a și ajuns pe câmp în partea stângă. Masina are 1200 kg, motocicleta 300 kg cu tot cu motociclist, deci de 4 ori mai mult și cu toate acestea impactul a fost de proporții uriașe.

  • ATATA TIMPM CAT NU VI SE VEDE FATA, VOI CEI CARE COMENTATI IN MARE MAJORITATE SCOTETI DIN VOI TOTA SCURSURA VIETII VOASTRE AMARATE! PUTETI SA FITI TICALOSI, MINCINOSI SI PUTETI SA SPUNETI LUCRURI PE CARE NICI VOI NULE CREDETI. IN LOC SA VA ETALATI BUNATATEA SI INTELIPCIUNEA DIN VOI IESE NUMAI VENIN!! COMENTATI SI BATJOCORITI TREI COPII CARE AU MURIT VINOVATI SAU NEVINOVATI! UNII DINTRE VOI NU AVETI SERVICII SAU SUNTETI PENSIONARI, SI, DIN LIPSA DE OCUPATIE VA ETALATI DESTEPTACIUNEA SPERAND SA IESITI DIN ANONONIMAT, O FACETI CA SA SPUNETI SI VOI CEVA, SA AIBE SI VIATA VOASTRA PUTIN SENS, ALTFEL SUNTETI NISTE UMBRE PE FATA PAMANTULUI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *