Actualitate

Cunoscuta impresara Anamaria Prodan a intrat în partidul APP. Primul mesaj al acesteia – FOTO

Publicat: 17 oct. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Cunoscuta impresara Anamaria Prodan a intrat în partidul APP. Primul mesaj al acesteia - FOTO
Cunoscuta impresară de fotbal Anamaria Prodan a luat o decizie extremă

Anamaria Prodan a decis să intre în politică. Cunoscuta impresara a ales ca partid politic Alianţa Pentru Patrie (APP). Aceasta a avut o primă reacţie, după pasul cel mare.

„Anamaria Prodan a fost membră a Alianței Pentru Patrie încă de la începutul existenței partidului.
Anamaria a trecut printr-o încercare grea în viața personală, după cum bine știți, încercare prin care trec din păcate foarte multe femei în România. Această încercare a determinat-o să-și dorească să se implice efectiv în politică, și să facă tot ceea ce este posibil să schimbe lucrurile”, a spus APP.

Anamaria Prodan a intrat în partidul APP. Ce a declarat cunoscuta impresară

Partidul Alianţa Pentru Patrie se măreşte cu un nou membru. Impresara de fotbal a decis să intre în politică pentru prima oară în viaţa ei.

„Anamaria a înțeles că singura soluție reală pentru a-și pună în practică obiectivele incluse în proiectul său, adică cele care vizează dreptul familiei, protecția și apărarea valorilor familiei tradiționale, a respectului față de românce, precum și modificarea a unei părți din legislație în ceea ce privește aceste domenii, se poate realiza doar prin intermediul A.P.P. și prin angrenarea sa personală la vârf.
Vrem să vă spunem foarte clar, că dorința Aneimaria Prodan de a pune în practică cele de mai sus, a fost susținută de toți membrii conducerii centrale a A.P.P. și în mod special de către Președinții Organizațiilor de Femei și Tineret din toată țara. Aceștia i-au transmis lui Anamaria Prodan, că o vor susține foarte ferm, în tot ceea ce a anunțat în Scrisoarea ei către românce, și i-au propus să preia Președinția Organizației de Femei la nivel național.

Adică doamnele din A.P.P. au rezonat în totalitate cu spusele și sentimentele exprimate de Anamaria Prodan, în scrisoare.
Ca Președinte al Organizației de Femei la nivel Național, Anamaria Prodan devine conform Statutului partidului și Vice-Președinte al A.P.P.

Anamaria Prodan este o patrioată dovedită, gata să lupte pentru suveranitatea, identitatea și tradițiile românești, așa cum a fost educată și de mama sa, Ionela Prodan – una dintre marile doamne ale tezaurului folcloric al României. Anamaria Prodan a crescut cu aceste valori naționale autentice românești și în mod firesc dorește să le apere până la capăt.
Noi, cei din APP vrem s-o asigurăm pe Anamaria Prodan, că atât Codrin Ștefănescu cât și întreaga familie a partidului, o vom suține în luptă politică foarte dură, pentru apărarea și promovarea familiei, credinței și tradițiilor românești”, au declarat reprezentanţii APP.

Vă aducem aminte că Anamaria Prodan a fost în atenția presei în nenumărate rânduri. Aceasta a fost implicată într-un scandal monstru cu soțul său, Laurențiu Reghecampf și au ajuns chiar și la poliție.

Comentarii
  • Aceasta ,,CIRCAREASA” sunt sigur ca isi va da si viata pentru binele romanilor amarati. Votam APP si vom avea ”trai pe vatrai” ! Ha,ha,ha.

Adauga un comentariu