Eveniment-Social

Cursele Blue Air au fost suspendate de pe Aeroportul Internaţional Iași. Compania și-a închis baza

Publicat: 12 nov. 2020
un avion pe o pistă de aeroport
Compania Blue Air mai operează o singură cursă de pe Aeroportul Internațional Iași

Compania low-cost Blue Air a închis bază operațională și suspendat toate rutele internaționale operate de pe aeroportul din Iași. Potrivit unei comunicări interne citată de boardingpass.ro, Blue Air a suspendat în sezonul de iarnă toate cele șase rute internaționale operate din Iași.

De pe cel mai mare aeroport din zona Moldovei până recent compania low-cost a zburat spre Bruxelles Zaventem, Torino, Londra Luton, Paris Beauvais, Munchen și Koln.

Singura rută care va mai fi operată de Blue Air spre Iași este cea de la București.

Cu toate acestea, rutele internaționale abandonate de Blue Air de la Iași vor fi operate de la Bacău. În prezent singura companie aeriană care mai operează zboruri internaționale de la aeroportul ieșean este Wizz Air.

Comentarii
  • Pacat, ma obisnuisem cu Blue Air preturi bune, siguranta, piloti simpatici bine pregatiti. Vad ca la Iasi nimic nu se poate. Eu unul voi merge la Bacau sa plec cu aceasta companie, m-am obisnuit

  • Wizz Air practica pe Iasi preturi de 3-4 ori mai mari fata de Blue Air in Bacau, operand in aceleasi zile si acelasi interval orar. Probabil taxele impuse de aeroport isi spun cuvantul. Multumim CJ Iasi si Aeroportului Iasi pentru aceasta favoare facuta iesenilor, cand un singur operator poate face pretul in Iasi.

  • Rusine Aeroportul Iasi si CJ nu faceti nimic pentru ieseni ce faceti faceti doar pentru voi sa va umflati buzunarele dar numai pe banii pasagerilor , fara pasageri ce ati face? sa va fie rusine ca nu ati stiut sa pastrati BLUE AIR la Iasi

  • CLANUL ACTUAL NU A FACUT NIMIC BA DA A CHELTUIT SUME ENORME PE T1 A ANGAJAT IN EXCES LA BIROURI,STAU MARE PARTE SI INVENTEAZA PROCESE VERBALE SAU SEMNATURI SAU FAC UN GRAFIC PE LUNA STAU LA CAFELE SI PROSTI MUNCESC ….BULGARIU E VORBA PRINTRE ALTELE DE CODOASA TA CARE MINTE ,TE SCAPA DE HEMOROIZI SI A DAT EXAMEN DE O SUTA DE ORI SI TOT NU INTRA DAR SE DA SEFA ASTA E SINGURUL EI VIS …..ESTI VARZA SI CU CAT INVENTEZI CU ATAT ESTI MAI……MODESTIA SI BANCA FIECARUIA NU E PT.ORICINE DE ASTA NU TE VREA NIMENI NICI TEH.NICI 2.DAR MAI SUNT 9 RAPALETE ASA CA SUCCES…..

  • O colega care ar trebui sa repete cei 7 ani ….pacat daca ar lasa aerele cred caar fi ceva dea ea ..dar nu cred ca stie asta pacat ca strica tot ce atinge……de restul coment..da multe angajari fara cap si a se vedea partea tehnica de la t3 usi benzi zona che. bai ,aer conditionat sunt multe si ffffff.proaste.DL Anghel nu va fece nici el mare branza ,doa ca e mai cult restul tot buzunarul lui,,,,,scuze ma refeream la cel ous de Anghel si coordonat tot de el….Are multe BUBE din regimul trecut’

Adauga un comentariu