Local

Cutremur în lumea interlopă din Iași! Patru membri, băgați după gratii chiar înainte de Revelion! Cei 4 indivizi au fost săltați ca din oală de mascați. Totul, după un scandal cu săbii ninja care a avut loc în centrul orașului! – Exclusiv, Galerie Foto, Video

Publicat: 27 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cutremur în lumea interlopă din Iași Patru membri băgați după gratii chiar înainte de Revelion Cei 4 indivizi au fost săltați ca din oală de mascați. Totul după un scandal cu săbii ninja care a avut loc în centrul orașului - Exclusiv Galerie Foto Video
Momentele în care a avut loc incidentul, în urmă cu câteva zile

Oamenii legii au săltat luni, 27 decembrie 2021, patru membri ai lumii interlope din Iași. Astfel, Jean și Vandam Tănase, precum și Marian și Narcis Drugu ar fi fost ridicați de polițiștii ieșeni. Informația a fost confirmată de autorități, care au susținut că reținerile au fost efectuate în urma unui scandal

Patru membri ai lumii interlope din Iași au fost duși după gratii chiar înainte de Revelion! Cei 4 indivizi au fost săltați ca din oală de mascați. Totul, după un scandal cu săbii ninja care a avut loc în centrul Iașului.

Astfel, oamenii legii au săltat luni, 27 decembrie 2021, patru membri ai lumii interlope din Iași. Jean și Vandam Tănase, precum și Marian și Narcis Drugu ar fi fost ridicați de polițiștii ieșeni și duși la audieri. Informația a fost confirmată de autorități, care au susținut că reținerile au fost efectuate în urma unui scandal.

„Da, este adevărat, a fost efectuată o acțiune în urma căreia au fost reținute 4 persoane. Din ceea ce știu la această oră, acuzația principală este cea de tulburarea liniștii și ordinii publice. Mai multe detalii nu vă pot oferi la această oră”, a declarat luni seară Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Un scandal cu săbii ninja a avut loc în urmă cu câteva zile în centrul Iașului

Amintim că, în urmă cu câteva zile, în centrul Iașului s-a petrecut un scandal. Era trecut de miezul nopții când, dintr-un autoturism marca BMW Seria 3, au coborât mai mulți bărbați, abandonând mașina cu motorul pornit în mijlocul drumului. De ce au făcut asta?! Greu de spus. Cert este că, timp de câteva ore, un echipaj de Poliție și unul de la Poliția Locală au păzit BMW-ul abandonat în fața Hotelului „Select” cu portiera din dreapta deschisă și cu motorul pornit.

Oamenii legii au făcut câteva verificări pentru a stabili cine a condus autoturismul și, mai ales, de ce l-a abandonat. În jurul orei 3:00, la mașină au ajuns polițiștii criminaliști, care au luat amprente și au găsit o sabie ninja. La scurt timp, lângă autoturism au venit câteva femei, care au susținut că sunt rudele bărbaților care au fugit din mașină. Acestea le-au povestit polițiștilor o variantă halucinantă.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Secției nr. 3 Poliție Urbană Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte ce ar fi fost comise pe raza mun. Iași, la data de 20 decembrie a.c.

În baza probatoriului administrat în cauză, 4 tineri cu vârste cuprinse între 25 și 28 ani, bănuiți de comiterea faptelor au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore și introduși în Arestul IPJ Iași.

Cercetările continuă”, au declarat reprezentanții Poliției.

Clanul Brăilenilor, implicat în poveste?

Una dintre femeile ajunse la mașina abandonată a vrut să le transmită un mesaj „Brăilenilor”, adică unora dintre membrii clanului Tănase. Femeia a povestit că fiul ei a fost atacat cu săbiile în centrul orașului de către frații „Brăileanu”, adică de Vandam și de Jean.

„Dacă nu fugea, copilul meu era mort în săbii și cuțite! Vreau să se facă dreptate. Ce se întâmplă cu clanurile astea?!… Jean, Claudiu, Vandam, dacă nu mă țin de capul vostru să intrați la pușcărie… Ce aveți cu copiii mei, măi nenorociților? Ați venit de la Brăila ca să băgați spaima în Iași! O să mergeți la pușcărie”, a spus una dintre femeile prezente.

Ulterior, oamenii legii au demarat ancheta și, astfel, au ajuns la cei 4 suspecți. Aceștia au fost ridicați luni, 27 decembrie 2021, și duși la audieri. Potrivit unor surse judiciare, cei 4 au fost reținuți, urmând ca, mâine, să fie duși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, cu propunerile care se impun.

Adauga un comentariu