Cancan

Dan Negru intervine în scandalul dintre artiști și Guvern. „Nu ați auzit, așa-i?! A MURIT”

Publicat: 01 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Dan Negru intervine în scandalul dintre artiști și Guvern. Prezentatorul TV a transmis pe pagina sa oficială de Facebook un mesaj de-a dreptul tranșant. Totul se întâmplă în contextul în care peste 90 de artişti români, între care Delia, Antonia, Carla’s Dreams, Connect-R, Horia Brenciu, Inna, Loredana, Păula Seling, Smiley, Ştefan Bănică, Vama şi Voltaj, i-au adresat o scrisoare deschisă premierului Ludovic Orban în care solicită includerea artiştilor în schema de ajutor de stat pentru sprijinirea sectorului cultural.

Dan Negru intervine în scandalul dintre artiști și Guvern

Mai mulți artiști români solicita ajutor de la stat pentru sprijinirea sectorului cultural. Dan Negru a intervenit în acest scandal și a postat un mesaj tăios pe pagina sa de Facebook.

„În scandalul ăsta cu artiștii și banii de la stat, hai să vă dau un nume de artist: ALMA GLUCK.

N-ați auzit, așa-i? Născută la Iași, în 1884, a rămas în istorie că prima cântăreață de operă din lume care a reușit să vândă peste 1 milion de înregistrări. La 16 ani a plecat în America unde a făcut o carieră uriașă! Americanii și-o revendică! Noi nici nu am auzit de ea. În 1918, când noi făceam Unirea, drepturile de autor ale cântecelor ei valorau peste 1 milion de dolari, o sumă fabuloasă în anii ăia. A murit la 54 de ani.

În România e necunoscută”, a scris Dan Negru, pe pagina de Facebook.

Ce se va întâmpla cu emisiunea de Revelion realizată de Dan Negru

Dan Negru a ținut să lămurească publicul cu privire la emisiunea realizată de acesta în seara de Revelion. Prezentatorul a devenit extrem de cunoscut pentru emisiunile sale de Revelion care, se poate spune, că au devenit o tradiție. Deoarece a primit sute de mesaje pe această temă, vedeta TV a postat un mesaj pe o rețea de socializare.

“Pentru că primesc sute de mesaje și pentru că meme-urile despre „Revelionu’ cu Negru” văd că-s virale deja din octombrie, am zis că anul ăsta să vă povestesc mai multe…
Cum ar fi prima decizie: împreună cu echipa de producție tv am hotărât să filmăm Revelionul la începutul lui decembrie:
2-3-4 decembrie, pe acolo, pe undeva.
Deci, se face!  Cu toate măsurile de siguranță!

Acu’ 20 de ani, după o filmare de Revelion, Gică Petrescu m-a întrebat dacă am drum pe la Universitate să-l las și pe el acasă. Stătea pe lângă Cercul Miltar. Tot drumul am povestit despre clătite! Habar n-am cum am ajuns să vorbim despre asta dar nea Gică mi-a povestit cum Cezarina, soția lui, făcea cele mai bune clătite din București.
Aseară l-am sunat pe Selly și am confirmat cu el zilele de filmare.
Vă fi unul dintre invitații mei.
Acu’ 20 de ani, când povesteam cu nea Gică despre clătite, Selly încă nu se născuse.
La mulți ani, Româniaaaaaaaaaaaaaa…….Work în progress”, a fost mesajul postat de Dan Negru.

Adauga un comentariu