Cancan ultimă oră

S-a aflat! Ce se va întâmpla cu emisiunea de Revelion realizată de Dan Negru

Publicat: 06 nov. 2020

Cu toții se întrebau dacă în condițiile actuale de pandemie și ale noilor restricții, televiziunile mai organizează celebrele Revelioane care țin oamenii in fața ecranelor TV.

Dan Negru, denumit de altfel și Regele Revelioanelor, fiind mereu lider de audiență la Antena 1, a confirmat recent pe pagina sa de Facebook faptul că și anul acesta “Revelionu’ cu Negru” va fi on, pe Antena 1, urmând să aibă filmările la începutul lunii decembrie. În plus, Negru va avea un invitat de marcă al tinerei generații, mai precis, Selly, pe care l-a sunat să îl invite personal. Și cu această ocazie, Negru și-a adus aminte și de regretatul Gică Petrescu.

“Pentru că primesc sute de mesaje și pentru că meme-urile despre „Revelionu’ cu Negru” văd că-s virale deja din octombrie, am zis că anul ăsta să vă povestesc mai multe…
Cum ar fi prima decizie: împreună cu echipa de producție tv am hotărât să filmăm Revelionul la începutul lui decembrie:
2-3-4 decembrie, pe acolo, pe undeva.
Deci, se face! 🤪 Cu toate măsurile de siguranță!

Acu’ 20 de ani, după o filmare de Revelion, Gică Petrescu m-a întrebat dacă am drum pe la Universitate să-l las și pe el acasă. Stătea pe lângă Cercul Miltar. Tot drumul am povestit despre clătite! Habar n-am cum am ajuns să vorbim despre asta dar nea Gică mi-a povestit cum Cezarina, soția lui, făcea cele mai bune clătite din București.
Aseară l-am sunat pe Selly și am confirmat cu el zilele de filmare.
Va fi unul dintre invitații mei.
Acu’ 20 de ani, când povesteam cu nea Gică despre clătite, Selly încă nu se născuse.
La multi ani, Româniaaaaaaaaaaaaaa…….Work in progress”, a fost mesajul postat de Dan Negru.

Dan Negru, despre ofertele de Revelion în Poiana Braşov: „Îmi fac concurentă”

Întâmplare amuzantă pe reţelele de socializare. Dan Negru a stârnit hohote de râs printre internauţi printr-o postare pe contul său de Instagram. Mai exact, acesta s-a revoltat pe turismul românesc. El a făcut câteva capturi de pe Booking în care le-a arătat oamenilor despre ofertele de Revelion în Poiana Braşov.

Dan Negru face din nou haz de necaz! În plină pandemie de coronavirus, celebrul prezentator de la Antena 1 a pregătit pe Instagramul sau o postare care a stârnit hohote de râs printre internauţi. Mai exact, Dan Negru s-a revoltat pe turismul românesc!

Dan Negru, despre ofertele de Revelion în Poiana Braşov

Pe contul lui de Instagram, Dan Negru a postat ceva extrem de amuzant. Veteranul Revelioanelor a făcut câteva capturi de pe Booking, arătându-le oamenilor cât costă un sejur în Poiana Braşov şi în Braşov, iar preţurile sunt unele care te cam scutură la buzunare, dacă alegi un astfel de Revelion.

„Turismul românesc îmi face concurenţă de Revelion. Am găsit „chilipiruri” la Poiana Braşov din 30 dec până în 3 Ianuarie: 1 apartament, 2 dormitoare pentru 2 adulţi: 6162 euro cu reducere de la 7246 euro! Şi grăbiţi-vă, se dă! Booking zice că a mai rămas doar o cameră! 6126 de euro în 4 zile însemna vreo 64 euro/oră. Am găsit şi o garsonieră în centrul oraşului Lupeni, ăla care avea minerit cândva. 3000 euro e garsoniera acolo. Jumate din preţul sejurului din Poiană! Dormi două nopţi în Poiana sau îţi cumperi o casă în Lupeni. Că despre asta e România: despre amărâţii din Lupeni şi despre barosanii din Poiană Braşov”, a scris Dan Negru, pe reţeaua de socializare, acolo unde a şi ataşat câteva capturi cu ofertele.

Adauga un comentariu