Cancan ultimă oră

Dana Budeanu, mesaj emoționant în ziua în care gemenele sale împlinesc 18 ani

Publicat: 22 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În familia creatoarei de modă Dana Budeanu este motiv de sărbătoare. Cele două fete gemene au împlinit astăzi 18 ani, iar vedeta a postat pe o rețea de socializare un mesaj emoționant, însoțit de mai multe fotografii în care apar gemenele.

Dana Budeanu este o femeie care spune mereu lucrurilor pe nume, fără să menajeze pe cineva, indiferent de statut. Fiecare apariție a vedetei este așteptată cu sufletul la gură de fanii ei. Vedeta însă nu a vorbit foarte mult despre familia sa în aparițiile publice

Dana Budeanu, mesaj emoționant la majoratul fiicelor sale

Astăzi însă, creatoarea de modă a fost mai vulnerabilă și a postat pe o rețea de socializare un mesaj dedicat celor două fete cu ocazia majoratului.

În postarea sa, Dana Budeanu vorbește despre grija pe care un părinte este dator să o poarte copiilor lui, dar și despre cum trebuie să îl ghideze în viață pentru a le fi bine.

„Aștept să se facă zece seara și să simt ce am trăit acum optsprezece ani, naștere. Am renăscut odată cu doua inimioare ce s-au grăbit să mă țină în brațe și să-mi arate ce înseamna să fii Dumnezeu. Dumnezeu suntem doar pentru copiii noștri, vă spuneam cândva. Și n-avem voie să-i dezamăgim nicio secundă despre asta. Copiii noștri cred că putem tot, știm tot, vedem tot și se urcă încet, cu piciorușele și mânuțele lor mici, pe ceea ce le-a fost dat a le fi părinți. Doar cei ce avem copii suntem datori, lor, pentru totdeauna. Datori să-i facem fericiți cu orice preț. Alte datorii nu avem în viața asta, față de nimeni și nimic”, a scris Dana Budeanu.

Creatoarea de modă devenea mamă în urmă cu 18 ani

Dana Budeanu a fost căsătorită cu Dan Budeanu, iar din acea căsnicie au apărut două fete superbe, gemene. Foarte rar cei doi au afișat poze cu ele în social media, cu toate că fanii au cerut de foarte multe ori acest lucru.

„Mă uit la ele de când le-am adus pe lume și-n noaptea aceasta, ca-n toate cele mii…și știu că nu le-am dezamăgit și că tot ceea ce au visat despre lume, le-am arătat că există. Le-am arătat că iubirea-i tot și că ura-i doar a celor ce nu au fost iubiți, le-am spus că frica nu există și că universul suntem noi, le-am luat cu mine să vadă, să simtă, să înțeleagă tot până la capătul pământului, ca să știe că de oriunde poți ajunge și de oriunde te poți întoarce.”, a completat creatoarea de modă.

Relația dintre Dana Budeanu și fiicele sale gemene este una de poveste, creatoarea de modă a spus că le iubește foarte mult și spune că și-a dedicat întreaga viață pentru a le crește.

„Nu le-am certat vreodată, nu leăam umilit nicicând, nu le-am țipat vorbe, nu le-am șoptit neînțelesuri. Le-am crescut într-o poveste a lumii care azi se chinuie să nu moară, și le-am salvat, de tot ce nu-i iubire. “Fetițele dumneavoastră râd continuu, mereu sunt fericite…”, mi se spune de aproape douăzeci de ani. Ce trist că aceasta a ajuns o minune despre îngerii care-s doar bulgări de divinitate. Dacă oamenii minusculi nu râd mereu, înseamnă ca voi cei uriași, i-ați abandonat, le-ați abandonat inocența, puritatea, curajul, gingășia si i-ați transformat în oameni mari, mascați cu tristetea de după care vă este frică. Noi părinții nu avem probleme, noi avem putere! Noi nu avem dureri, noi avem curaj! Noi nu avem zile grele, avem copii. Și asta înseamnă că suntem binecuvântați de Dumnezeu și că suntem fericiți să-i creștem și pe ei astfel. Rămân ca mereu, doar în urma pașilor lor, ca să nu uit să merg, căci fără ele nu mai știu oricum! Copiii sunt sufletul nostru in văzul tuturor!”, a mai spus Dana Budeanu în postarea dedicată gemenelor.

Adauga un comentariu