Cancan ultimă oră

Dana Rogoz a făcut confesiuni cutremurătoare la 8 ani de la moartea tatălui ei

Publicat: 10 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana Rogoz a făcut confesiuni cutremurătoare la 8 ani de la moartea tatălui ei
Dana Rogoz a făcut confesiuni cutremurătoare la 8 ani de la dispariția tatălui ei

Dana Rogoz a făcut confesiuni la 8 ani de la dispariția tatălui ei. Părinții actriței au divorțat pe când era mai mică, iar decesul unuia dintre părinți a marcat-o profund pe vedetă. Recent, Dana Rogoz a postat o fotografie cu tatăl său și le-a transmis un mesaj fanilor. Ea și-a adus aminte de cadoul pe care i l-a dăruit la vârsta majoratului, de ultimele clipe petrecute în spital, dar și de pregătirile pentru înmormântarea lui.

Dana Rogoz a făcut câteva mărturisiri cutremurătoare la 8 ani de când tatăl ei s-a stins din viață, la vârsta de 60 de ani. Colonelul în rezervă suferea de leucemie și fusese internat la Spitalul Fundeni din Capitală. Actrița și-a amintit un episod de când a împlinit 18 ani, dar și cum s-a pregătit pentru înmormântarea părintelui ei.

Dana Rogoz a făcut confesiuni cutremurătoare la 8 ani de la dispariția tatălui ei

Fosta actriță din serialul La bloc a povestit recent, pe pagina de Facebook, despre amintirile care o leagă de tatăl ei. Părintele său i-a oferit în dar o păpușă de porțelan, la vârsta majoratului.

„Majoratul mi l-am făcut într-o discotecă din regie. Eram îmbrăcată cu o bustieră albastră «sexy», cu o fustă de blugi extrem de scurtă, dar «sexy», pe care o prietenă îmi cususe cifrele 1 și 8, și niște tocuri «sexy». Am primit atunci cele mai multe seturi de lenjerie intimă din viața mea, toate foarte «sexy». Tata mi-a oferit cadou o păpușă de porțelan. Mi-a spus că e o păpușă care compensează păpușile lipsă din copilăria mea, când el nu mi-a fost aproape. M-am emoționat pe moment, dar mai mult cu trecerea anilor. Tata e păpușa de porțelan din vitrină”, și-a început ea mesajul.

Dana Rogoz: „Mă rugase să-i aduc un iaurt”

Actrița mărturisește că l-au mutat pe tatăl său pe secția de Terapie Intensivă cu o zi înainte. Bărbatul o rugase să-i aducă un iaurt din rezervă, așa că s-a întors în clădirea unde fusese internat inițial.

„Am intrat în încăperea aceea micuță, cu o hartă mare și fără televizor și m-am mirat că patul lui era strâns și noptiera golită. O doamnă în halat roșu a venit grăbită spre mine, pe holul spitalului, cu o pungă cu hainele lui, iaurtul și o banană.

Păi am înțeles că tot aici se va întoarce după ce iese de la terapie – Dacă iese, nu-i problema domnișoară, imediat îi pregătim patul la loc. Am plecat plângând cu punga într-o mână. Tata e o pungă de plastic cu haine”, a continuat Dana Rogoz.

 

Adauga un comentariu