Cultural

Dana Săvuică, în ipostaze provocatoare pe Facebook. Cum se menține în formă frumoasa vedetă

Publicat: 25 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana Săvuică în ipostaze provocatoare pe Facebook. Cum se menține în formă frumoasa vedetă
Dana Săvuică se află într-o formă fizică de invidiat și își surprinde fanii de pe rețelele de sozializare cu fotografii în ipostaze îndrăznețe.

Una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton, Dana Săvuică, și-a surprins din nou fanii și s-a afișat în ipostaze provocatoare pe Facebook. Aceasta are un fizic de invidiat și nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia. Iată cum se menține în formă frumoasa vedetă la vârsta de 52 de ani.

Dana Săvuică, apariții provocatoare pe Facebook

Dana Săvuică este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta se bucură din plin de succes și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta este extrem de activă și în mediul online unde postează fotografii în ipostaze sexy, spre încântarea publicului masculin.

Dana Săvuică a fost și este mereu în atenția publicului autohton. Aceasta are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită. Vedeta a ajuns la divorț după un mariaj longeviv, însă și-a găsit fericirea alături de un alt bărbat. Dana Săvuică s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România și a făcut furori pe vremea când a pozat într-o revistă destinată adulților.

Mai mult, vedeta își asumă trecutul controversat și nu ține cont de criticile celor din jur. De când nu mai apare atât de des la tv, frumoasa blondină câștigă sume impresionante din afacerile pe care le deține, dar și din proiectele pe care le are cu mai multe companii. Dana Săvuică se declară o femeie împlinită și se bucură din plin de viață.

„Îmi doresc să am o viață cât mai lungă și mai plină, adică aș vrea să-mi păstrez feminitatea, frumusețea, să mă îngrijesc, să arăt bine, să fiu sănătoasă. Mi-aș dori foarte mult să rămân pe val, ca să zic așa.”, a declarat vedeta tv.

În prezent, Dana Săvuică se bucură din plin de viață alături de noul iubit și face furori de fiecare dată când apare în spațiul public. O altă vedetă care pozează sexy la vârsta sa este Vica Blochina. Aceasta a fost protagonista mai multor pictoriale nud și a încins imaginația bărbaților cu fotografiile în ipostaze îndrăznețe.

Și celebra artistă Andreea Bănică face furori pe Facebook și își surprinde fanii cu ținute incendiare. Vedeta pozează sexy ori de câte ori are ocazia și se mândrește cu formele sale fără cusur.

Cum reușește să arate atât de bine frumoasa vedetă

La vârsta de 52 de ani, Dana Săvuică arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta se mândrește cu o siluetă de invidiat și nu se abate de la câteva reguli care o ajută să se mențină în formă.

„Ritualurile astea de frumusețe de la care nu abdic nicio zi oricât de obosită aș fi sunt extrem de necesare. Țin mult la imaginea mea, țin și la sănătatea mea. Sunt extrem de atentă la ceea ce înseamnă terapii și tratamente. Poți să ai o anumită vârstă și să nu ți-o arăți, așa poți să înaintezi în vârstă frumos. Nu merg pe o anumită dietă. Mănânc puțin și des. Poate am gene bune.

Pot să mănânc ceea ce îmi place, dar sunt foarte atentă. Nu fac excese. Nu merg neapărat la fitness, dar fac plimbări lungi aproape zilnic în parc. Stresul, poluarea și programul haotic se simte. O dată pe săptămână merg la o clinică de frumusețe.”, a precizat frumoasa vedetă.

Dana Săvuică se află într-o formă fizică de invidiat și își surprinde fanii de pe rețelele de sozializare cu fotografii în ipostaze îndrăznețe. Vedeta se bucură din plin de celebritate și de aprecierea publicului autohton.

Adauga un comentariu