Cancan ultimă oră

Dani Mocanu va munci la DSP Argeş, după ce a condus fără permis de 3 ori în aceeaşi zi

Publicat: 27 iun. 2021
Dani Mocanu a fost condamnat de o instanță la 9 luni de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins conducând mașina fără permis de trei ori în aceeași zi. Fapta a fost comisă anul trecut

Dani Mocanu a fost condamnat de o instanță la 9 luni de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins conducând mașina fără permis de trei ori în aceeași zi. Fapta a fost comisă anul trecut.

Manelistul va trebui să presteze muncă în folosul comunității timp de 90 de zile la Direcția de Sănătate Publică Argeș sau la Primăria Municipiului Pitești, scriu jurnaliștii de la Wowbiz.

Mai mult decât atât, pe durata termenului de supraveghere de 2 ani, Dani Mocanu va trebui să se prezinte la Serviciul de Probațiune de pe lângă Tribunalul Argeș la termene prestabilite, să primească vizitele consilierului de probațiune, să comunice schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată în decurs de 10 zile.

Incidentul de anul trecut

Vara trecută, pe 24.08.2020, manielistul a fost prins de poliție vara trecută conducând cu permisul suspendat prima dată la ora 04:00 dimineața, apoi la 16:00 și 16:44. Pentru prima ”abatere”, Mocanu a fost achitat, însă nu și pentru celalalte două.

Acum, artistul trebuie să „meargă pe vârful degetelor” și să nu mai comită și alte infracțiuni pentru că, în caz contrar, pedepsele se pot cumula, iar pedeapsa cu suspendare se poate transforma în închisoare cu executare.

Adauga un comentariu