Cancan ultimă oră

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au ales verighetele. Cum arată bijuteriile

Publicat: 14 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au ales verighetele. Cum arată bijuteriile
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au ales verighetele

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil și-au ales verighetele și au arătat pe rețelele de socializare cum le stă cu noile bijuterii. Cei doi s-au căsătorit în luna mai a anului trecut, însă abia acum și-au cumpărat inelele ce simbolizează dragostea ce și-o poartă. Gabi și Dani s-au declarat extrem de mândri de bijuteriile lor și au postat pe conturile lor de Instagram câteva imagini cu ele.

„În sfârșit am ajuns la bijuterie ca să ne ridicăm verighetele. Eu când am văzut așa frumusețe de inel nu m-am putut abține și am spus că trebuie să fie verigheta mea, că strălucește prea tare. Lui Dani îi stă foarte bine cu verighetă”, a spus Gabriela în cadrul unui Insta Story.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au ales verighetele

În mod evident, în spiritul lui caracteristic glumeț, Dani Oțil a oferit fanilor o altă varianta a poveștii și a spus că nu s-au dus special să le cumpere, ci au ajuns la magazinul de bijuterii dintr-un cu totul alt motiv.

„Nu, nu în sfârșit am ajuns! Oamenii trebuie să știe povestea reală. Am venit să curățăm un lănțișor cu diamante și am hotărât că, dacă oamenii se pricep la diamante, ei știu să le și curețe, și de la curățat o bijuterie am ajuns la verighete, ceea ce nu e…- a precizat prezentatorul matinalului de la Antena 1. Dani Oțil și Gabriela șunt împreună din 2018 și s-au căsătorit pe 15 mai 2021. Împreună au un fiu, Luca Tiago, născut anul trecut în septembrie. Nunta a fost una restrânsă, doar cu prietenii apropiați și familia. Nu a fost o nuntă, a fost un team-building. Din 42 câți am fost noi, plus fiecare cu cine a venit, am fost doar rudele noastre și voi (n.red.: cei din platoul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”). Accept toate răutățile, vă anunț că este tot așa, și căsătorit, și nu. Eu de ce nu am liber azi de la muncă?”, spunea Dani Oțil despre marele eveniment, la scurt timp după ce acesta a avut loc.

La cinci săptămâni după ce Tiago a venit pe lume, mama lui s-a reapucat de muncă.

Gabriela s-a refăcut rapid după nașterea băiețelului. La cinci săptămâni după ce Tiago a venit pe lume, mama lui s-a reapucat de muncă.

„Tocmai am încheiat primul meu job după lunga pauză. A fost interesant. Nu am încăput în câțiva pantaloni, rușinică. Sunt la 5 săptămâni după naștere. Ce credeți? Și eu simt acea presiune despre care vorbesc mămicile, «cum facem să slăbim?» Eu nu-mi pot permite să stau doi ani acasă cu bebelușul, trebuie să mă întorc la job. Dacă stau acasă doi ani, pe urmă gata, adio modelling. După cum bine știți, un model nu poate să profeseze până la bătrânețe. Așadar, a trebuit să mă pun repede pe picioare. Sunt foarte mândră de mine că am reușit să mă mobilizez destul de bine. Mai am mult de muncă cu corpul meu, dar măcar psihic sunt foarte, foarte bine, ceea ce cred că este cel mai bine”, a mărturisit Gabriela în mediul online.

Adauga un comentariu