Cancan ultimă oră

Dani Oțil susține că se confruntă cu probleme când merge la evenimente: „M-a urmărit sărăcia o viață întreagă”

Publicat: 18 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dani Oțil susține că se confruntă cu probleme când merge la evenimente M-a urmărit sărăcia o viață întreagă
Dani Oțil ar încasa, în fiecare lună un salariu fabulos, la care mulți angajați din mass-media nici nu îndrăznesc să vizeze

Dani Oțil face de fiecare dată o serie de dezvăluiri în cadrul emisiunii pe care o prezintă de la Antena 1, iar de această dată prezentatorul TV a vorbit despre problemele cu care se confruntă atunci când merge la evenimente.

Dani Oțil de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” mărturisește de fiecare dată momentele din viața lui, iar de această dată, matinalul de la Antena 1 a vorbit despre problemele cu care se confruntă atunci când merge la evenimente sau conferințe de presă.

Dani Oțil, despre problemele pe care le întâmpină la evenimente

Cu umorul său specific, așa cum ne-a obișnuit ca de fiecare dată, Dani Oțil consideră că indiferent de ce ținute ar purta nu arată ca un milionar. Matinalul de la Antena 1 susține că de fiecare dată atunci când merge la evenimente sau conferințe se confruntă cu întrebarea dacă este obosit.
Colegii de platou au avut o reacție așteptată și s-au amuzat teribil de mărturisirile făcute de prezentatorul TV în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

”Mi-am dat seama că pot să pun orice costum pe mine, ceas, să stau la fotoliu, șemineu. Băi, eu tot sărac arăt. M-a urmărit sărăcia o viață întreagă. Dacă ne priviți chiar acum și vreți să mă contraziceți, vă dau un număr de cod să-mi băgați niște bani să vedem dacă și milionar tot sărac arăt. Mă uit la pozele cu mine, băi, eu arăt sărac. Sunt făcut să fiu sărac. Și obosit, deci eu am față de obosit și de sărac. Mă duc uneori sâmbătă și duminică la o conferință, eveniment și sunt dormit, mâncat, băut. Ajung și zice omul: „Cred că sunteți tare obosit”, a declarat Dani Oțil în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dorința lui Dani Oțil în relația cu soția lui, Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi formează unul dintre cele mai apreciate și iubite cupluri din showbiz-ul autohton. Dani Oțil a mărturisit distrat de situație că ar avea nevoie de o dispersie timp de 3-4 luni în relația cu partenera sa de viață, Gabriela Prisăcariu.

”Te simt și daca vrei vreodată nevoie de o mână de ajutor să-ți aduc zacustă de la soție sau șosete curate, dă-mi un telefon că am și eu nevoie de o dispersie 3-4 luni”, a declarat Dani Oțil, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Adauga un comentariu