Cancan ultimă oră

Daniel Pavel, „furat“ de Pro TV de la Kanal D: „Survivor“ s-a mutat în curtea miliardarului ceh Petr Kellner

Publicat: 04 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Pro TV pare hotărâtă să lase Kanal D fără una dintre emisiunile cu cele mai mare raiting. După ce a reușit să emisiunea „Survivor”, televiziunea din Pache Protopopescu l-a luat și pe unul dintre cei mai apreciați prezentatori ai stației, Daniel Pavel.

În momentul în care a primit oferta de la televiziunea miliardarului ceh Petr Kellner, Daniel Pavel nu a stat foarte mult pe gânduri ș ia semnat noua înțelegere.

Daniel Pavel, care a prezentat cel de-al doilea sezon „Survivor România”, are o experiență de 12 ani în media, el fiind considerat unul dintre cei mai experimentați oameni de radio și televiziune din presa bucureșteană.

Daniel Pavel a fost prezentator al emisiunii „Business On Air”, de la Radio France Internațional și a fost prezentator și la Antena 3. În rdio, Daniel Pavel a fost redactor-șef la Penny FM.

În momentul în care a fost ofertat de Kanal D pentru a prezenta emisiunea „Survivor“, Daniel Pavel a delcarat că a privit totul ca pe o mare provocare profesională, dar și ca o oportunitate de testare a unor limite de anduranță fizică și psihică.

Daniel Pavel

Cu Daniel Pavel pe post de prezentator, „Survivor România” a rupt audiența

Ultima ediție de „Survivor România” de anul acesta a avut pe national o audienţă medie de peste 1,7 milioane de telespectatori pe minut.

Mai mult, emisiunea postului deținut de concernul turc Dogan a fost lider de audienţă, având o cotă de piaţă de peste 30%.

În urban, emisiunea prezentată de Daniel Pavel a avut o audienţă medie de 740.000 de privitori.

Pe publicul comercial, „Survivor Românai“ a strâns peste 250.000 de tineri.

Demn de remarcat că multe dintre episoadele emisiunii care a făcut furori la Kanal D a luat de multe ori fața Pro TV Antena 1, televiziuni obișnuite să-și împartă primele două locuri pe tronsonul orar când era difuzato emisiunea concurs „Survivor România“.

Daniel Pavel

Daniel Pavel: Vârstă, înălțime, relații

Daniel Pavel s-a născut pe 8 septembrie 1976, în București, și potrivit propriilor declarații a copilărit în Balta Albă. Daniel, în vârstă de 45 de ani și 1,80 m înălțime, a terminat liceul în București, după care a făcut Institutul de Marină Comercială, de la Constanța.

Timp de doi ani, Daniel fost ofițer de marină comercială, după care s-a decis să renunțe la această meserie și să revină în Capitală, unde a îcneptu să practice box, judo și arte marțiale.

În presă, Daniel a intrat în 2009 având norocul să lucreze cu Constantin Rudinșchi, unul dintre cei mai mari oameni de radio din România.

Pe plan personal, Daniel a uimit recent când a decis să se separe de iubita lui Marina, în vârstă de 27 de ani, după 7 ani de relație. Între cei doi totul a merge perfect, mai ales că acesta o ceruse de soție și păreau hotărâți să facă pasul cel mare.

Decizia despărțirii a fost luată de Daniel, care a făcut anunțul pe pagina lui Facebook.

Daniel Pavel are un fiu în vârstă de 16 ani, dintr-o căsătorie anterioară, care stă în Austria cu mama lui și studiază la Liceului Francez de la Viena.

Daniel Pavel

Adauga un comentariu