Cancan

Daniela Gyorfi a investit enorm în noua ei casă. Numai pe mobila de bucătărie a dat 9.000 de euro

Publicat: 25 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniela Gyorfi a investit enorm în noua ei casă. Numai pe mobila de bucătărie a dat 9.000 de euro
Daniela Gyorfi este încântată de noua ei locuință, care a costa 250000 de euro

Daniela Gyorfi s-a mutat de curând în casă nouă și este foarte încântată de căminul ales, în care își va petrece timpul alături de fiica și partenerul de viață. Chiar dacă nu este situat în Capitală, vedeta a investit o sumă uriașă în respectivul apartament care arată exact așa cum și-a dorit. Daniela Gyorfi a precizat că numai mobila de bucătărie a costat 9.000 de euro, fiind adusă din Spania.

Una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi din țară, Daniela Gyorfi este o femeie care a cunoscut succesul atât în plan profesional, cât și în plan personal. Interpreta de muzică de petrecere și manele trăiește o frumoasă poveste de iubire cu George Tal, cu care are o relație de peste 16 ani. Și, chiar dacă cei doi au împreună o fetiță, pe nume Maria, ei nu s-au căsătorit și nici nu au de gând să facă acest pas.

Daniela Gyorfi încântată de noua ei casă

De curând, Daniela Gyorfi și familia ei s-au mutat într-un apartament spațios, în valoare de 250.000 de euro. Apartament, situat într-un imobil din afara Capitalei, este la parter și dispune și de o curte mare cu terasă. Artista a spus că a pus ochii pe această locuință în urmă cu doi ani și de atunci a insistat să-l convingă pe partenerul ei de viață că este o idee bună să facă achiziția.

De când trăia mama îmi spunea să ne mutăm. Am fost cu George la câteva vizionări, dar mă gândeam că nu pot să plec sau să iau unde mi-ar fi plăcut mie, pentru că mă gândeam la spital, la Salvare… Între timp lucrurile știi cum au decurs. I-am zis lui George să căutăm, el mai morocănos, așa, a zis cum vreau eu. M-am dus la Petrești și am văzut un bloc”, a spus Daniela Gyorfi într-o emisiune tv.

Într-un final a și reușit să facă achiziția, iar acum toți trei sunt foarte încântați. Cu toate acestea, Daniela Gyorfi a precizat că la capitolul amenajări interioare mai are ceva de lucru. Astfel, noua ei locuință este gata într-o proporție de 60%. Totodată, artista, care în tinerețe a pozat în Playboy, a ținut să precizeze că mobila de bucătărie a fost comandată tocmai din Spania și a costat nu mai puțin de 9.000 de euro.

Daniela Gyorfi spune că familia s-a adaptat cu mutarea

Artista a ținut să precizeze că este vorba de un pas important din viața ei și e conștientă că întreaga familie a făcut o schimbare majoră. Cu taote acestea, interpreta de muzică de petrecere spune că nu este nostalgică față de casa în care a locuit până de curând. Și aceasta deoarece îi place noua locuință și se preocupă să o facă exact așa cum a visat.

Ne-am mutat acum. Ne-am hotărât și am luat la parter. Toată lumea mi-a spus că o să îmi fie greu. Nu am nici cea mai mică nostalgie de dor de casă. Pentru mine e ceva wow. (…) Mai avem câte ceva de făcut. Casa este cam 60% gata. Am terasă, am curte”, a mai precizat Daniela Gyorfi.

Vedeta a dezvăluit că cea mai grea parte a fost mutarea fetiței de la școală, dar a spus totuși că Maria s-a obișnuit rapid cu noua ei învățătoare și cu colegii. În altă ordine de idei, Daniela Gyorfi consideră că odată cu mutarea în noua casă începe ul alt capitol în viața ei.

 

Adauga un comentariu