Cancan ultimă oră

Daniela Gyorfi și George Tal, secretul unei căsniciei de peste 16 ani

Publicat: 25 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniela Gyorfi și George Tal secretul unei căsniciei de peste 16 ani
Daniela Gyorfi și George Tal au dezvăluit care este secretul căsniciei de peste 16 ani

Daniela Gyorfi este una dintre artistele consacrate din industria muzicală. Cântăreața se mândrește cu o carieră de succes, cu o comunitatea numeroasă de fani, dar și cu proiecte muzicale pe măsură. Însă nu doar pe plan profesional o duce bine. Viața personală a artistei se ridică și ea la același nivel.

Vedeta se laudă cu o căsnicie de aproape două decenii.

Daniela Gyorfi și George Tal, secretul căsniciei de peste 16 ani

Vedeta este artistă pe scenă și mamă și soție acasă, având o relație, spune ea, perfectă în sânul familiei. Însă, dacă acum totul este numai lapte și miere, nu la fel stăteau lucrurile și în trecut. În urmă cu mai mulți ani, deși au continuat să lucreze împreună, Daniela și George și-au spus adio după ce bărbatul a înșelat-o. Deși fiecare și-a văzut, pentru o perioadă, de drumul lui, ulterior iubirea i-a adus, din nou, împreună.

Acum, privind în urmă, dar și la tot ce au construit ca familie și ca parteneri de afaceri, cei doi spun care este secretul căsniciei lor de durată.

„Ne ține împreună simțul umorului. Adevărul e că niciodată nu-ți cunoști partenerul 100%”, a spus Daniela Gyorfi în cadrul unei emisiuni TV.

Artista a iertat infidelitatea soțului

Dacă simțul umorului îi ține împreună, iar artista a iertat infidelitatea soțului, George Tal știe acum ce nu trebuie să facă sau spună pentru a-și îndepărta soția pentru a doua oară.

„Nu iartă vorbele mai dure. Nu îi plac jignirile”, a declarat Tal, precizând că dacă s-ar ajunge la insulte, cel mai probabil, relația lor s-ar sfârși.

Se pare că în cei 16 ani petrecuți umăr la umăr, bărbatul a ajuns să o cunoască foarte bine pe cântăreață, căci artista a întărit spusele tatălui fetiței sale, scoțând în evidență că nici măcar infidelitatea nu o poate supăra atât de tare precum o vorbă dură. Însă nu înainte de a face o glumă, pentru a dovedi că ei doi chiar au simțul umorului bine dezvoltat.

„De bătut o mai bat, dar de jignit n-o jignesc”, a spus, amuzată artista, completând ulterior: „Nu știu cum aș reacționa dacă m-ar înșela, dar sigur dacă ar vorbi dur nu aș mai sta cu el”, a spus Gyorfi.

Adauga un comentariu