Cultural

Daniela Nane a recunoscut că a fost hărțuită în carieră. ,,Am devenit prea serioasă, rigidă și retrasă…”

Publicat: 09 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniela Nane a recunoscut că a fost hărțuită în carieră. Am devenit prea serioasă rigidă și retrasă
În pofida momentelor tensionate din plan profesional, Daniela Dane și-a construit o carieră artistică impresionantă și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Daniela Nane a recunoscut că a fost hărțuită în carieră. Actrița a mărturisit că a avut de suferit de pe urma frumuseții sale și a carismei. Deși a avut parte de multe provocări în carieră și de suferințe, vedeta nu a renuțat la profesia artistică, iar în prezent este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Iată ce spune Daniela Nane despre marile tragedii din viața sa.

Daniela Nane a recunoscut că a fost hărțuită în carieră

Daniela Nane este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Artista cucerește publicul cu energia sa debordantă și rolurile memorabile pe care le interpretează. Deși are un succes impresionant și se bucură din plin de celebritate, Daniela Nane a mărturisit că a avut parte de multe suferințe pe plan profesional. Aceasta a recunoscut recent că a fost hărțuită sexual în carieră și că de multe ori furmusețea sa a reprezentat un dezavantaj în carieră.

„De multe ori nu eram distribuită sau nici nu mă chemau la casting pentru că eram frumoasă. Pe motiv că lucrurile urâte dintr-un scenariu nu i se pot întâmpla unei femei frumoase. Şi eu mă gândeam atunci: Vreţi să vă povestesc viaţa mea? Faptul că arăţi într-un fel nu te scuteşte de întâmplări nefericite. Dar, a trecut, asta e!

„O să te urască aproape toată lumea. Femeile te vor urî pentru că nu pot fi ca tine, bărbaţii te vor urî pentru că nu au acces la tine. Mă gândeam, de ce să mă urască lumea, ce le-am făcut? Asta nu poate fi adevărat.”, a declarat actrița.

Dincolo de provocările în carieră, Daniela Nane are o familie frumoasă cu care se mândrește. Vedeta este căsătorită cu Adrian Cioroianu și are un mariaj fericit. Altfel stau lucrurile când vine vorba de Corina Dănilă. Aceasta nu mai păstrează legătura cu fostul soț și și-a asumat rolul de mamă singură.

Ce spune actrița despre momentele delicate din viața sa

Daniela Nane a mărturisit recent că a fost hărțuită sexual în carieră încă din primii ani de facultate, iar experiențele neplăcute au făcut-o să fie o persoană rigidă și retrasă. Mai mult, actrița a fost considerată de mulți ca fiind arogantă, însă Daniela Nane a mărturisit că era doar o formă de a se apăra de propunerile sau de gesturile îndrăznețe ale unora.

,,Da, mi s-a întâmplat și în facultate, și în teatru, și în film. Iar raportul de putere le-a permis să-mi închidă drumuri, minimizându-mă oriunde au putut. Și au putut. Poate că eu am fost mai puțin sensibilă decât colega mea și nu am avut nevoie de terapie. M-am aruncat în muncă, dar nu pot spune că soluția mea a fost vreo lumină – am devenit prea serioasă, rigidă și retrasă, încât am ajuns să par arogantă. Și am evitat să mai propun eu proiecte profesionale, ca să nu mi se răspundă cu alt tip de propuneri.”, a declarat actrița.

În pofida momentelor tensionate din plan profesional, Daniela Dane și-a construit o carieră artistică impresionantă și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Actrița se bucură din plin de celebritate, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită alături de soț și copil.

Adauga un comentariu