Cancan ultimă oră

Dansatoarea lui Dorian Popa, pusă la zid de internauți! Cum a răspuns Bianca acuzațiilor că ar fi fost motivul despărțirii dintre artist și Claudia Iosif: „Îmi ajunge”

Publicat: 27 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dansatoarea lui Dorian Popa pusă la zid de internauți Cum a răspuns Bianca acuzațiilor că ar fi fost motivul despărțirii dintre artist și Claudia Iosif Îmi ajunge
Artistul a recunoscut public faptul că a greșit față de fosta iubită

Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa, a vorbit public despre relația pe care o are, de fapt, cu artistul, explicând că legătura lor este una strict profesională.

Vestea că Dorian Popa și Babs s-au despărțit a surprins pe toată lumea, asta pentru că anunțul a venit într-un moment când nimeni nu se aștepta, mai ales că nimic nu ar fi prevestit asta, căci totul părea că este doar” lapte și miere” în cuplul celor doi.

Deși la momentul respectiv Claudia Iosif a declarat că despărțirea nu vine ca urmare a infidelității vreunuia dintre ei, Dorian Popa a recunoscut de curând că a” călcat strâmb” în relația de cuplu, fără a da prea multe detalii despre acest subiect.

Așa se face că, fanii s-au grăbit să-și dea cu părerea despre întreaga situație, găsind-o vinovată pe Bianca, dansatoarea cu care artistul colaborează de mai bine de 8 ani. Internauții au asaltat-o cu întrebări, iar tânăra a lămurit politicos faptul că între ea și cântăreț există o relație strict profesională.

„Normal că nu răspund la aberații de genul ăsta, dar insiști… Când o să vă intre în cap că o relație profesională rămâne o relație strict profesională? Atât eu, cât și Cori, lucrăm cu Dorian de mai mult de opt ani, în ce filme sunteți? Vă place bârfa mai rău decât ciocolata! Eu n-am fost și nu o să fiu niciodată „beleaua” din viața nimănui, îmi ajunge ca sunt beleaua din viața mea”, a scris Bianca, într-un mesaj postat pe Instagram.

Dorian Popa a recunoscut că a greșit în relația cu Babs

Invitat în cadrul unui podcast pe YouTube, Dorian Popa a fost extrem de sincer și a făcut o serie de declarații despre relația pe care a avut-o cu Babs.

Artistul a recunoscut public faptul că a greșit față de fosta iubită, dar chiar și așa, acesta se bucură de faptul că ambii sunt suficienți de maturi încât pot avea în continuare o relație de prietenie, bazată pe respect.

„Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta. Nu am cercetat niciodată să văd cum mi s-a greșit înapoi, dar, cu siguranță, poate că au existat greșeli și din partea cealaltă. Eu sunt de părere că o relație se strică din ambele puncte de vedere și eu vreau să cred că, deși, atunci când o relație se termină, este, așa, ca o furtună.

Noi, Claudia și eu, avem puterea să reușim să ieșim la liman și să avem o relație de prietenie decentă”, a dezvăluit Dorian Popa, în cadrul unui podcast.

Adauga un comentariu