Cancan ultimă oră

De asta s-a îngrășat atât de mult! Ce mănâncă Andreea Mantea seara, deși spune că e la dietă

Publicat: 16 ian. 2022
Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare TV

Andreea Mantea s-a îngrășat 14 kilograme într-un an. Acum, însă, prezentatoarea TV vrea să-și schimbe radical modul de viață, ca să ajungă din nou la formele care au consacrat-o.

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare TV. Bruneta a reușit, într-un timp foarte scurt, să ajungă la inimile fanilor datorită felul ei de a fi, dar și a formelor sale. Recent, însă, ea le-a dezvăluit acestora că are de gând să facă o schimbare radicală.

Andreea Mantea a ajuns să cântărească 66 de kilograme și vrea, cu orice preț, să ajungă la 52. S-a pus pe treabă, merge la sală și a adoptat un mod sănătos de viață. Doar că, uneori, mai trage chiulul de la dietă. Pofticioasă din fire, vedeta le-a arătat fanilor ce mănâncă la ceas de seară atunci când are cheat day.

”Cine a zis că nu pot să mănânc sarmale, chiar dacă sunt la dietă?”, a scris bruneta în dreptul imaginilor cu oala de sarmale.

Andreea Mantea, dezvăluiri șocante despre relația cu Cristi Mitrea

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au cunoscut în cadrul emisiunii ”Burlăcița”. Luptătorul MMA a fost cel care i-a cucerit inima prezentatoarei TV și au trăit, pentru câteva luni, o poveste de dragoste cu năbădăi.

Prezentatoarea TV a mărturisit că a fost bătută de Cristi Mitrea, chiar și în momentul în care era însărcinată cu David, copilul pe care cei doi îl au împreună. Vedeta și-a deschis sufletul în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” și a mărturisit de ce a ales să accepte situația și nu a făcut niciun demers în acest sens.

„Poate că vârsta, poate că eram speriată, poate că îmi era teamă de ceea ce va urma, poate că îmi era și milă, pentru că știu că avea nu știu ce alte probleme, nu știu exact, dar știu că dacă mai greșea sau i se mai făcea o altă plângere urma să fie arestat.

Cred că asta m-a ținut și cred că respectul față de familia lui. Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi și să-l înțeleg pe el. Din păcate, o femeie atunci când este lovită nu știu de ce, culmea că am făcut-o și eu, nu reacționează deloc cum ar trebui. Din contră, îi caută scuze celui care face asta, pentru că sunt și sentimente”, a mărturisit Andreea Mantea.
Adauga un comentariu