Cancan ultimă oră

De când ar fi aflat, de fapt, Anamaria Prodan de infidelitatea lui Laurențiu Reghecampf. Ce a mărturisit impresara

Publicat: 01 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De când ar fi aflat de fapt Anamaria Prodan de infidelitatea lui Laurențiu Reghecampf. Ce a mărturisit impresara
De când ar fi aflat, de fapt, Anamaria Prodan de infidelitatea lui Laurențiu Reghecampf

Pe data de 19 noiembrie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat oficial. De curând, impresara a vorbit despre problemele din relația de cuplu pe care le sesizase în urmă cu mult timp. Anamaria Prodan a mărturisit că mai mulți oameni din lumea sportului i-au spus de episoadele de infidelitate ale fostului său soț, dar la acel moment, nu le-a crezut.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a lăsat cu scântei, dar și cu multe dezvăluiri din partea amândurora. De curând, impresara a vorbit despre perioada în care au apărut primele zvonuri despre infidelitatea antrenorului. Atunci, Anamaria Prodan nu le-a crezut și chiar a sperat că situația se va îmbunătăți, după cum mărturisește chiar ea.

Speculațiile despre antrenorului ar fi apărut în urmă cu mai mulți ani

Anamaria Prodan a mărturisit că, în urmă cu mai mulți ani, au apărut primele informații potrivit cărora Laurențiu Reghecampf ar fi fost infidel. În plus, impresara susține că i-a atras atenția fostului soț că aceste zvonuri pot afecta grav căsnicia.

Aceasta a mai spus că, la acel moment, antrenorul ar fi avut o altă amantă, iar femeia ar fi beneficiat de banii familiei.

„Atunci, când au început să iasă toți. Stăteam cu Laurențiu de vorbă și îi spuneam: „Te rog, oprește-te. Nu voi mai putea face față. Eu sunt singură și am deschis războaie pe fiecare front și nu mai duc”. A ieșit Gigi Becali și a zis că are amantă de opt ani, i-a deschis afaceri din banii familiei. E alta (n.r. amantă)…Vuia tot orașul, iar amanta râdea și arăta la tot orașul…și poze”, a povestit Anamaria Prodan, în cadrul unui podcast.

Ce spune impresara despre momentele de infidelitate ale fostului soț

Ulterior, cei doi decis să plece din țară, lucru care pare să îmbunătățească relația celor doi. Anamaria Prodan a povestit că, în acea perioadă, amândoi au luptat pentru menținerea căsniciei.

„Și atunci i-am spus: „Ai grijă că începi să te clatini din ce în ce mai tare și vezi că nu te distrugi tu, ne distrugi pe toți”. S-a liniștit când a plecat din țară, că nu mai aveam cum să rămânem aici. Și am plecat împreună (…) Și-a revenit, am construit de la început tot ce se clătina, am venit cu fier beton, i-am distrus pe toți cei care au vorbit”, a continuat impresara.

În plus, impresara nu a ezitat să critice atitudinea fostului soț. Impresara a vorbit și despre femeia care i-ar fi fost amanta în acea perioadă, menționând că nu poate înțelege cum fostul soț a putut călca strâmb, în contextul în care era căsătorit cu impresara.

Adauga un comentariu