Cancan

De ce a divorțat Diana Dumitrescu de Ducu Ion. „Am fost pe culmea depresiei”

Publicat: 22 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce a divorțat Diana Dumitrescu de Ducu Ion. Am fost pe culmea depresiei
Diana Dumitrescu a vorbit despre divortul de Ducu Ion la opt ani de cand si-au spus adio

La opt ani de la separarea de Ducu Ion, Diana Dumitrescu a spus de ce a divorțat. Frumoasa actriță este acum căsătorită cu Alin Boroi și au împreună un băiețel, Carol. Aceasta se simte împlinită sufletește și fericită alături de familia ei.

Cu toate acestea, viața sa nu a fost doar lapte și miere.

De ce a divorțat Diana Dumitrescu de Ducu Ion, actrița a recunoscut tot

În urmă cu mai mulți ani, Diana Dumitrescu s-a luptat cu depresia din cauza mariajului pe care îl avea cu Ducu Ion. Aceștia au decis să urmeze cai diferite în anul 2013, iar acum actrița s-a hotărât să spună lucrurilor pe nume.

La acea vreme, Diana Dumitrescu părea să aibă tot ce își dorește. Cariera sa era la apogeu, apărea tot mai des în telenovele, căștiga bani și avea un soț iubitor, cel puțin așa se vedea din exterior. Adevărul era însă cu totul altul. Invitată în emisiunea lui Mădălin Ionescu, de la Metropola TV, actrița a vorbit despre motivele care au dus la divorț.

Diana și-a amintit și de faptul că se zvonea faptul că fostul soț a înșelat-o cu Adela Popescu, lucru total neadevărat.

„S-a scris că Ducu m-a înșelat cu Adela Popescu. Nu s-a întâmplat asta niciodată. N-a existat, nu au fost discuții între noi doi niciodată despre așa ceva’, a spus Diana Dumitrescu.

„Relația s-a consumat, eram nefericită, eram într-un soi de depresie, nu mă regăseam atunci în viața cu el. Nu mai aveam nimic în comun, mi se părea că suntem doi străini care stăteau în aceeași casă, fiecare avea viața lui, eu ieșeam cu prietenele mele, el se ducea cu prietenii lui, seara eram doi străini.

Pur și simplu eu cred că relația noastră a funcționat foarte bine atât timp cât noi doi am fost pe platourile de filmare, eram preocupați, aveam chestii în comun. În momentul în care eu nu am mai lucrat și el lucra mai puțin și am petrecut mai mult timp împreună, ne-am dat seama că a trecut timpul și nu ne cunoaștem. Eu îmi doream ceva de la viață, el își dorea altceva. Eram doi oameni care plecasem împreună la drum, dar o luasem pe drumuri separate.

Am fost foarte îndrăgostiți unul de celălalt, pur și simplu lucrurile s-au schimbat. Era și faptul că eu îmi doream să rămân însărcinată și nu puteam…Lucrurile s-au rupt între noi’, a mai declarat Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu s-a luptat cu depresia

În anul 2012, înainte de divorț, deja mergea la terapie. Aceasta a dezvăluit că simțea că ceva este în neregulă cu ea și că are nevoie de ajutor. Actrița recunoaște că nici acum nu își explică de ce era atât de nevericită pentru că avea tot ce și-ar fi putut dori.

„Nu am fost în depresie pentru că eu am făcut terapie din 2012, făceam deja terapie pentru că eu am simțit că ceva e în neregulă cu mine, nu mă regăseam. Eu mereu eram o persoană veselă, îmi plăcea să râd, să comunic. Și nu mai eram eu…Din 2012 am făcut terapie și eu nu am ajuns în depresie. Am fost pe culmea depresiei. Eu nu eram fericită. Mama m-a întrebat când i-am spus că mă gândesc să divorțez dacă el mă bate, mă înjură, mă înșală. Dacă le pui pe listă eu aveam un soț care mă iubea, aveam un job de vis, eu eram supercunoscută, făceam bani, dar nu eram fericită. Nici acum nu îmi explic’, a declarat Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu, jignită de internauți

Diana Dumitrescu a declarat că internauții devin din ce în ce mai agresivi, fiindcă o critică fără motiv. Actrița a arătat că inițial era extrem de afectată de toate aceste cuvinte dure, însă cu timpul a învățat să se detașeze de acest comportament.

La opt ani de la separarea de Ducu Ion, Diana Dumitrescu a spus de ce a divorțat.

Adauga un comentariu