Boli si tratamente

De ce există acel buzunar mic în chiloți?

Publicat: 07 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce există acel buzunar mic în chiloți
Bucata suplimentară de țesătură permite zonelor inferioare să "respire" mai bine.

Probabil că ați observat că cele mai multe modele de lenjerie intimă are un fel de buzunar în interior. Această bucată suplimentară de țesătură ne ridică multe întrebări. Ce cauta acel „buzunar” acolo? Există o utilizare specială despre care nu știm? Din fericire, avem răspunsurile la aceste întrebări arzătoare.

S-ar putea să nu vă așteptați, dar acest buzunar special are într-adevăr o funcție. Nu, nu este un spațiu de stocare. În schimb, piesa de țesătură suplimentară este acolo pentru a vă proteja părțile intime, mai ales atunci când purtați blugi sau pantaloni skinny. Bucata suplimentară de țesătură permite zonelor inferioare să „respire” mai bine. În plus, oferă și o protecție suplimentară împotriva cusăturilor groase de pe îmbrăcămintea aspra, cum ar fi blugii.

Părțile intime ale unei femei sunt cea mai vulnerabilă parte a corpului ei. Există o mulțime de influențe exterioare care pot provoca iritarea pielii sau chiar inflamația zonelor intime. Un lucru simplu, cum ar fi spălarea cu săpun, poate provoca un dezechilibru al pH-ului. Acesta este un alt motiv pentru care acest mic buzunar exista acolo. Bucata suplimentară de țesătură protejează împotriva problemelor dăunătoare sau bacteriene. Datorită materialului suplimentar, există mai mult spațiu pentru a „respira”. Și, din acest motiv, lenjeria intimă rămâne uscată în mod corespunzător și astfel bacteriile nu au șanse să crească acolo.

Adauga un comentariu