Cancan

De ce își ține Anamaria Prodan iubitul ascuns. „Acum nu mai află nimeni”

Publicat: 24 nov. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii

S-a aflat motivul pentru care Anamaria Prodan își ține iubitul ascuns. După separarea tumultuoasă de Laurențiu Reghecampf, impresară și-a refăcut viața și recunoaște că a găsit din nou dragostea. Cu toate acestea, de această dată, ea nu dorește să-și expună partenerul de viață în fața fanilor.

Vedeta a încercat să-și reconstruiască viața, dar relația scurtă de iubire cu Avius Nedelea s-a încheiat la fel de rapid cum a început. Cu toate acestea, cei doi au rămas într-o relație de prietenie foarte frumoasă, chiar și după despărțire.

De ce își ține Anamaria Prodan iubitul ascuns

Impresara dorește să-și păstreze relația în secret și să fie mai discretă în ceea ce privește viața personală. Anamaria spune că atunci când oamenii au aflat despre relația sa, s-au creat probleme și dorește să evite acest lucru în viitor.

”Nu mai află nimeni, când au aflat au venit fete antrenate în oraș și mi-au stricat căruța. Acum nu mai află nimeni”, a spus Anamaria Prodan pentru Spynews.ro.

Impresara recunoaște că toată viața sa a fost expusă în lumina reflectoarelor, atât cât și familia sa, dar acum nu mai dorește să dezvăluie prea multe detalii despre viața sa amoroasă.

”Eu, copiii mei, dacă vom avea reality show și dacă va fi totul ok, da suntem foarte ok și deschiși pentru că noi suntem dintotdeauna pe micile ecrane, în schimb viața mea privată niciodată”, a mai zis Anamaria Prodan.

O postare a reușit să-i pună pe gânduri pe fanii ei

Impresara nu face declarații publice despre bărbatul care îi aduce fericire, dar a făcut o postare care a stârnit curiozitatea fanilor săi, care să aibă siguranța acum se întreabă cine este noul partener din viața ei.

„Nu știu ce am văzut la tine, dar din cauza ta nu mai văd nimic la alții”, a fost mesajul scris de vedetă la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Cu doar o zi în urmă, Anamaria Prodan a dezvăluit fanilor săi că se ocupă de renovarea casei sale. Impresara a acoperit un perete întreg cu fotografii cu Laurențiu Reghecampf. În descrierea postării, ea a scris: „Lucru în desfășurare! Un nou capitol!”.

De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Laurențiu Reghecampf

Bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost înregistrată pe cameră și imaginile din conflictul lor au devenit virale în acel moment.

Reghe a prezentat vânătăi și zgârieturi pe față mult timp după incident. Autoritățile au emis două ordine provizorii de protecție și au deschis trei dosare penale în urma acestui conflict.

La un an de la incidentul notabil, care s-a încheiat la Poliție, Anamaria Prodan a făcut noi dezvăluiri cu privire la motivele care au dus la izbucnirea scandalului între ea și Laurențiu Reghecampf. Impresara afirmă că frustrarea ei a fost factorul determinant în conflictul violent cu Reghe.

„Au fost niște greșeli făcute din frustrare atunci când ne-am bătut. Atunci mi-am dat seama că mă duc după el într-o zonă urâtă. Eu nu am cum să devin o golancuță de asta.

Am zis: eu o fac de râs pe mama, îmi fac de râs părinții, nu se poate așa ceva! Nu se poate să decad așa, ce exemplu dau eu copiilor mei?’, a spus impresara, în podcastul „Tare de tot’, al lui Viorel Grigoroiu.

Acum, Anamaria Prodan dorește să își țină iubitul ascuns pentru a nu mai ajunge în situații de genul.

Comentarii
Adauga un comentariu