Cancan ultimă oră

De ce nu mai poate face copii Andreea Bălan. Ce veste i-au dat medicii vedetei de la Antena 1

Publicat: 12 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce nu mai poate face copii Andreea Bălan. Ce veste i-au dat medicii vedetei de la Antena 1
Andreea Bălan a prezentat fanilor săi noile îmbunătățiri pe care le-a adus locuinței sale

Andreea Bălan are două fetițe superbe, iar din anul 2019, din cauza problemelor medicale, cântăreața a aflat faptul că nu mai poate face copii. După ce a devenit mămică pentru a doua oară, a suferit complicații, astfel că medicii i-au interzis să mai aducă pe lume copii, pentru că poate fi în pericol, din nou.

Vedeta este o mămică foarte implicată și, în diverse declarații pe care le-a dat de-a lungul timpului, spunea că își dorește să aibă mai mulți copii. Chiar dacă medicii și sănătatea nu îi mai permit acest lucru, Andreea Bălan caută soluții pentru ca visul ei să se împlinească.

”Discutând cu tot felul de medici şi spunând că mă deranjează că nu mai pot face copii, am avut o discuţie interesantă cu o doctoriţă foarte drăguţă, care mi-a explicat că a apelat la o mamă surogat, dar a fost mai complicat, la modul că sora mamei respective a născut copilul şi pentru că în România nu e legală procedura a fost necesar procesul de adopţie. Astfel, în acte copilul este adoptat şi mie personal mi se pare o tâmpenie.

Mi se pare că trebuie să existe această opţiune pentru că există multe femei în situaţia mea care nu mai pot face copii. Eu am o prietenă care încearcă de ani de zile să râmână însărcinată in vitro şi nu reuşeşte. E păcat, de ce să nu oferi această şansă? Sunt multe femei care, pentru bani, vor să poarte copilul altei femei. Poate ele au nevoie de acei bani şi, în felul ăsta, pot ajuta şi alte femei care nu pot face copii. Mi se pare o prostie că statul român nu permite lucrul ăsta.”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan: ”Normal că te deranjează acest lucru”

„Una e să spui da, ne oprim la doi copii, că aşa vrem noi şi alta e să nu mai ai opţiune. Normal că te deranjează acest lucru. Dacă peste 5-6 ani mi-aş fi dorit din nou să mai am un copil. Nu mai există această posibilitate sub nici o formă. Poate doar să adopt sau să apelez la o mamă surogat”, a declarat Andreea Bălan.

Artista a trecut prin momente cumplite

În martie 2019, pe când o aducea pe lume pe cea de-a doua fetiță a sa, Andreea Bălan a suferit un stop cardiac și era cât pe ce să moară, iar după a trebuit să fie operată de mai multe ori.

”Momentul de anul trecut a fost o cumpănă. Pentru că eu am pierdut și o parte din mine, eu nu mai sunt întreagă și n-am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii. Și nici nu știu dacă am să spun vreodată, dar eu nu mai sunt la fel”, a dezvăluit Andreea Bălan în urmă cu câteva zile.

I s-a oprit inima pentru câteva secunde

La câteva zile după ce a născut-o pe Clara, Andreea Bălan a povestit clipele cumplite prin care a trecut.

”Imediat după ce am pupat-o pe fetiță am intrat stop cardio-respirator și a început resuscitarea. Mi s-au administrat medicamente și cred că medicamentele m-au făcut să uit ceea ce s-a întâmplat cu cinci minute înainte”, a dezvăluit vedeta.

”Nu se întâmplă doar la cezariană. Se poate întâmpla și când naști natural și acel lichid ajunge în fluxul sanguin. Un minut a durat resuscitarea. După ce m-au cusut, m-au redeschis pentru că am început să sângerez și au început să curețe tot ce era acolo”, a spus Andreea Bălan, câteva zile mai târziu.

La o săptămână de la naștere, Andreea Bălan a ajuns din nou la spital şi a fost operată de urgenţă după ce a suferit o hemoragie masivă, iar medicii au observat că s-au format mai multe hematoame sub prima operaţie. Abia câteva săptămâni mai târziu, Andreea Bălan putea să spună că e bine și că poate să-și continue viața.

Adauga un comentariu