Cancan ultimă oră

De ce s-au despărțit, de fapt, Dan Bordeianu și Adela Popescu. Cine a greșit cel mai mult

Publicat: 21 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce s-au despărțit de fapt Dan Bordeianu și Adela Popescu. Cine a greșit cel mai mult
Adela Popescu și Dan Bordeianu au fost, în anii 2000, cel mai iubit cuplu de actori de pe micul ecran

Dan Bordeianu și Adela Popescu au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Se potriveau perfect atât în viața de zi cu zi, cât și la TV, în cele mai cunoscute telenovele. După ani întregi de iubire, relația lor s-a terminat și au decis să meargă pe drumuri diferite.

De ce s-au separat Dan Bordeianu și Adela

Adela Popescu și Dan Bordeianu au fost, în anii 2000, cel mai iubit cuplu de actori de pe micul ecran. Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare și toată lumea credea că sunt de nedespărțit. Funcționau perfect atât în filme, cât și în viața de zi cu zi și aveau planuri mari de viitor, dar se pare că nu a fost să fie.

În 2007, la puțin timp după ce se logodiseră în secret, cei doi actori și-au luat adio. Nimeni nu se aștepta la o așa veste, pentru că nu dădeau semne că între ei existau probleme. Cei doi nu au vorbit prea mult despre separarea lor, dar se zvonea că Dan Bordeianu ar fi înșelat-o pe actriță. El a spus, însă, că între ei au apărut problemele când el a decis să se retragă din domeniu.

Adela a recunoscut, însă, că a suferit mult după despărțire și că atunci a fost prima dată când a trăit cu adevărat o dramă. Nu mai iubise până atunci și nu știa ce înseamnă să pierzi pe cineva.

„Pentru mine a fost primul bărbat, prima despărțire, prima dramă a lumii. O nenorocire. Era primul lucru rău prin care treceam, până atunci trăind o viață foarte frumoasă și senină. Ei, odată cu despărțirea de Dan a venit și sfârșitul lumii’, declara ulterior Adela.

De ce s-a retras Dan Bordeianu din telenovele

Dan Bordeianu era cel mai iubit actor din telenovelele românești. Se bucura de mare succes și era foarte căutat, dar a dispărut deodată din peisaj. Toată lumea se mira că a ales să renunțe la lumina reflectoarelor și, ulterior, să se mute la țară.

De mai bine de 10 ani, a dispărut complet de la TV și locuiește cu familia în mediul rural, în casa tatălui său, pe care a renovat-o după bunul lui plac. El mărturisește acum că a realizat că toată agitația de care avea parte când era vedetă și acel stil de viață nu îi aduceau deloc satisfacție și a realizat că vrea să aibă un alt fel de viață, așa că a decis să facă o schimbare în viața lui și s-a reprofilat.

„Ritmul se schimbă, liniștea interioară se schimbă. La țară, nu te mai uiți mai întâi pe telefonul mobil să vezi dacă plouă, sigur că fac și eu asta, dar înainte să o fac mă uit la cer. Statul la țară îți oferă mai mult timp să te asculți pe tine și te ajută să te raportezi continuu la frunză, la vânt, la soare, la nori. E un lucru bun că sunt mai conectat nu neapărat cu natura, ci cu prezentul”, a declarat Dan Bordeianu.

 

Adauga un comentariu