Cultural

Decizia luată de Shannen Doherty, bolnavă de cancer în stadiul terminal. „Prioritatea mea în acest moment..”

Publicat: 04 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Decizia luată de Shannen Doherty bolnavă de cancer în stadiul terminal. Prioritatea mea în acest moment..
Shannen Doherty a fost deschisă cu fanii ei în legătură cu decizia sa si cu lupta ei în împotriva cancerului

Shannen Doherty a șocat cu o decizie dureroasă. Shannen Doherty, cunoscută pentru rolul din „Beverly Hills, 90210”, se confruntă cu un diagnostic crunt: cancer la sân în stadiul IV. Actrița a mărturisit că a decis să-și organizeze și să curețe depozitele și locuințele pentru a facilita „trecerea” mamei sale, Rosa, după ce ea nu va mai fi.

Scopul ei este să simplifice această etapă dificilă pentru mama sa, evitându-i povara gestionării bunurilor rămase.

Ce spune actrița despre lupta cu cancerul

Shannen Doherty, la vârsta de 52 de ani, a dezvăluit că a inițiat un proces de sortare a bunurilor sale. Intenția ei este de a dona sau a vinde diverse obiecte de colecție, adunate de-a lungul timpului, ca o precauție în caz că starea ei de sănătate se va deteriora semnificativ.

„Prioritatea mea în acest moment este mama mea”, a declarat actrița în timpul episodului de luni al podcastului său „Let’s Be Clear”. „Știu că va fi greu pentru ea dacă voi deceda înaintea ei. Pentru că va fi atât de greu pentru ea, vreau ca alte lucruri să fie mult mai ușoare. Nu vreau ca ea să aibă o grămadă de lucruri cu care să se confrunte. Nu vreau ca ea să aibă patru depozite pline cu mobilă.”

Shannen a vizitat recent locuința sa din Tennessee pentru a-și strânge lucrurile. Actrița a renunțat la visul de a se muta pe proprietate și de a crește cai, luând această decizie ca urmare a stării sale de sănătate.

„Așa că eram în Tennessee și împachetam acolo”, a continuat ea. „A fost foarte greu și foarte emoționant pentru că, într-o anumită măsură – am simțit că renunțam la acest vis de a construi această proprietate și de a pune o casă pentru mine și o casă pentru mama mea și apoi de a extinde grajdul.”

Actrița a dezvăluit planul de a construi un sanctuar pentru caii abandonați sau considerați nefolosiitori de către proprietari. Sanctuarul va oferi un refugiu pentru caii bătrâni sau cu probleme, oferindu-le o viață decentă și îngrijire adecvată.

„Acesta a fost unul dintre visurile mele. Făceam bagajele și am început să plâng… Am simțit că renunț la un vis și ce a însemnat asta pentru mine? Însemna că renunțam la viață? A însemnat că aruncam prosopul? Și mama mea era acolo și mi-a spus: ‘Nu scăpa de locul ăsta, e în regulă. Nu trebuie să o faci și poți să continui’. Am spus: ‘Da, desigur că pot’”, a spus ea în timp ce lăcrima.

Decizia luată de Shannen Doherty

O săptămână mai târziu, Doherty s-a reîntors la locuința din Tennessee pentru a-și transporta toate bunurile înapoi în California, folosind un camion U-haul. Actrița cunoscută din „Charmed” a mărturisit că a avut o revelație în timpul vizitei, realizând că visul ei de a locui acolo era nerealist. Costurile exorbitante de renovare a proprietății au determinat-o să renunțe la planul inițial.

Ea a spus că, faptul că a renunțat, a fost „lucrul corect de făcut”, știind că îi va aduce un sentiment de „pace”: „Încă îmi pot trăi visul de a ajuta caii”, a mai spus Doherty. „Încă mai pot trăi acest vis participând cu adevărat la operațiuni de salvare care sunt mult mai capabile decât mine să o fac.”

Actrița a declarat că renunțarea la proprietate și la alte bunuri materiale are ca scop ușurarea tranziției pentru familia sa după decesul ei. Doherty a realizat prin această experiență că bunurile materiale nu au o valoare sentimentală la fel de mare ca amintirile create cu mama sa și cu cei dragi.

„Îmi permite să fac mai multe călătorii, pentru că fac bani, o vând”, a continuat ea. „Apoi am ocazia să construiesc diferite amintiri și construiesc amintiri cu oamenii pe care îi iubesc. Pot să o iau pe mama în vacanțe, pentru că am toți acești bani în plus și nu intru în banii din averea mea, care vor asigura grija tuturor celor importanți pentru mine după ce voi muri.”

Shannen Doherty a fost deschisă cu fanii ei în legătură cu decizia sa si cu lupta ei în împotriva cancerului, de când a fost diagnosticată inițial cu cancer la sân în 2015.

Adauga un comentariu