Actualitate

Decizie neașteptată! Gabriela Firea renunță la candidatura pentru Primăria Capitalei?

Publicat: 07 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Decizie neașteptată Gabriela Firea renunță la candidatura pentru Primăria Capitalei
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea

Prezentă într-o emisiune de televiziune, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că nu va mai candida pentru funcția pe care o deține dacă alţi reprezentanţi ai stângii stau mai bine în sondaje. Aceasta a vorbit de-a lungul aparițiilor sale despre numeroasele proiecte pe care le-a implementat în București dar și despre planurile pe care le are pentru a menține Capitala în topul orașelor europene.

„Eu în această seară în faţa dvs. anunţ că nu mai candidez la Primăria Capitalei dacă domnii de pe centru-stânga au un scor în sondaje mai mare decât mine. Dar în toate sondajele, eu şi domnul preşedinte Iohannis suntem pe primul loc la încredere.

Eu nu mă ţin de scaun, îmi văd de viaţa mea. Nu aş vrea să se înţeleagă că sunt supărată pentru că PSD nua ştiut să negocieze mai bine cu domnul Ponta. Dacă o alianţă de stânga găseşte un candidat mai bun decât mine, eu mă retrag. Nu am un orgoliu atât de mare încât să pun interesul meu deasupra interesului echipei”, a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea nu s-a sfiit să critice o posibilă candidatură a lui Victor Ponta la funcția de primar general al Capitalei.

„Transmitem semnale confuze către cetăţeni, pentru că ne percep pe noi (Gabriela Firea şi Victor Ponta, n.r.) din aceeaşi zonă de stânga. Dacă noi venim acum toţi şi anunţâm cp vrem să candidăm toţi, facem un bine simpatizanţilor noştri? De fapt noi ce determinăm în aceste zile tumultoase? Un avantaj pentru candidatul anunţat de PNL.

Noi ce demonstrăm susţinătorilor noştri şi celor nehotărâţi? Avem atâta aroganţă, avem atâta sufienţă, suntem atât de trufaşi încât să nu reuşim să ne înţelegem să avem candidatul cel mai bine plasat? Toate sondajele arată că actualul primar general este cel mai bine cotat”, a mai precizat Firea.

Gabriela Firea: „Să ne ferească Dumnezeu de oamenii care sunt în stare să calce pe cadavre”

Gabriela Firea începe să resimtă tot mai mult stresul noii sale candidaturi pentru fotoliul la Primăria Capitalei, în condițiile în care cu o zi în urmă povestea la Antena 3 că este filată pe persoane necunoscute. Edilul a postat, luni, pe Facebook un mesaj în care vorbește despre trădare, trădători și oameni lingușitori.

„Sa ne fereasca Dumnezeu de oamenii care sunt in stare sa calce pe cadavre, pe orice sentiment, pentru propriile ambitii, trufii, egoisme supranumite “principii”.

Cei care sunt obisnuiti sa-si vanda si familia, si prietenii sunt mierosi cand au nevoie de tine si cruzi cand nu le mai servesti noului interes.

Lupii singuratici, semi-zeii, trufasii pur-sange sunt cei mai periculosi indivizi.

Feriti-va! Feriti-va! Fugiti de oamenii lingusitori care va tradeaza, zambind de satisfactie.

Ce nu stiu acesti insi este ca, strecurandu-se in viata prin tradari, nu-si vor putea cumpara cu niciun regat titlu de noblete!

Cea mai josnica ticalosie a omului este tradarea, zicea un intelept! Sa-i credem pe intelepti….

Ganduri la final de zi… Ajunge zilei grija ei…

Noapte buna!??”, e mesajul postat de Gabriela Firea.

Adauga un comentariu