Actualitate

Deea Maxer nu a fost niciodată singură. Cine îi alina suferința când încă era căsătorită cu Dinu

Publicat: 05 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Deea Maxer nu a fost niciodată singură. Cine îi alina suferința când încă era căsătorită cu Dinu
După divorț, Deea Maxer și-a regăsit dragostea mai repede decât s-ar fi așteptat fanii ei

Deea Maxer recunoaște că nu a fost niciodată singură și îi este foarte recunoscătoare acelei persoane care a fost lângă ea. După cum s-a aflat, relațiile dintre ea și soțul ei se răciseră încă de anul trecut. Acum, însă, după ce a divorțat, Deea Maxer a fost criticată de fani pentru că și-a refăcut viața alături de Robert Drilea.

În ultimele luni, Deea Maxer a trecut de la agonie la extaz. A trecut printr-un divorț, însă și-a regăsi dragostea mai repede decât admiratorii ei s-ar fi așteptat. Acum, fosta soție a lui Dinu Maxer este fericită și recunoscătoare că, până la urmă, viața i-a dăruit ceea ce și-a dorit, o relație în care să se simtă împlinită și fericită.

Deea Maxer nu a fost niciodată singură

În prezent, toată lumea asistă la bucuria ei în mediul online, însă doar puțini au fost cei care i-au șters lacrimile în momentele grele din viața sa, cu precădere în perioada divorțului. Cu puțin timp în urmă, Deea le-a făcut fanilor săi cunoștință cu persoana care i-a fost alături la bine, dar mai ales la greu.

Fire asumată, ca de fiecare dată, Deea Maxer nu s-a ferit niciodată să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă adevărul nu era deloc unul bând. Acum poate privi în urmă cu resemnare și liniște în suflet, pentru că în prezent are parte de tot ceea ce și-a dorit. Recent, fosta soție a lui Dinu a postat o fotografie în mediul online care se află alături de o bună prietenă, căreia i-a făcut o urare specială de ziua sa de naștere, dar despre care le-a spus tuturor că ea este cea care a susținut-o necondiționat în toate momentele în care a fost cu moralul la pământ.

„Când nu eram bine, ea știa. Când eram în dezechilibru, ea simțea! Când aveam nevoie de motivație stătea noaptea cu mine la telefon. Ea e acolo și îi mulțumesc! Unul dintre puținii oameni reali din viața mea! La mulți ani, Ioana Neacșu, ești o mamă minunată, o prietenă unică și o femeie de afaceri de succes”, a scris Deea Maxer pe InstaStory.

Deea Maxer, criticată de fani

În ultimele săptămâni, Deea Maxer le-a arătat admiratorilor săi din mediul online că petrece foarte mult timp în compania noului său iubit și că merg împreună peste tot. Din acest motiv, unii dintre internauți au luat-o la întrebări în legătură cu copiii ei, sugerând că, de fapt, petrece mai mult timp în compania lui Robert Drilea decât cu fiul și fiica sa.

Internaut: „Unde sunt copiii?”
Deea Maxer: „Dar voi aveți o problemă mare cu faptul ca eu nu postez copiii? Sunt bine, mulțumesc!”
Internaut: „ Auzi, te întreabă dacă ai vreo problemă. Păi e o problemă atunci când o mamă se postează zilnic cu gagicul că pleacă pe ici-colo prin țară, iar copiii tăi nu sunt cu tine. Mai ales că fetița ta încă este destul de mică, și băiatul la fel. Și noi suntem părinți și eu una nu mă despart de fetița mea nici să merg până la piață, este peste tot cu mine.”

Adauga un comentariu